forum taşınmasında sorun var
forum taşınmasında sorun var
arkadaşlar benim bir forumum vardı bunun eski alanadını yeni bir alanadıyla başka bir hosta taşımak istedim hosting firması ile görüştüm veritabanımı onlar taşıdılar buraya kadar herşey güzel yeni hostumda yeni alan adıyla forum açıldı yanlız şöyle bir hata oluyor logon olduğumda redirection yapıyor ve eski hostumdaki alan adına yönlendiriyor bunu nasıl düzeltebilirim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpMyadmin den veri tabanına girip phpbb_config tablosunu tarayıp eski domain ismini bulup yenisi ile değiştirin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
hayır sitename satırı değil;
phpbb_config tablosunda server_name satırını bulun karşısında eski domain isminiz yazar editleyip bunu yeni domain isminizi yazın.
phpbb_config tablosunda server_name satırını bulun karşısında eski domain isminiz yazar editleyip bunu yeni domain isminizi yazın.
Re: forum taşınmasında sorun var
Arkadaşlar bu sorunu phpmyadminden de çözemeyenler için küçük bi dipnot taşıyacağınız mysqsl inizi herhangi bir text editör ile açın ve içinde eski domainizi yeni domain ile değiştirin 

Re: forum taşınmasında sorun var
Aslında veritabanını yüklemen yapılması gerekir söylediğin, yüklendikten sonra mecburen phpMyadminden yapılıyor.umutus yazdı:Arkadaşlar bu sorunu phpmyadminden de çözemeyenler için küçük bi dipnot taşıyacağınız mysqsl inizi herhangi bir text editör ile açın ve içinde eski domainizi yeni domain ile değiştirin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir