[ÇÖZÜM] Forum ekleyip, görünmeme sorunu !!

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[ÇÖZÜM] Forum ekleyip, görünmeme sorunu !!

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Eğer sizde de forum ekleyip, görünmeme sorunu var ise aşağıdaki yöntemi uygulayarak bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

1. Forum oluştururken copy permission bölümünden phpBBnin oluşturduğu Test Forum 1'i seçerek Test Forum 1deki tüm izinleri yeni forumumuza aktarabiliriz.
2. Forumunuz artık anasayfada görünüyor. :)

Diğer yöntemle izinleri düzenleyip yapabiliriz ama izinler çok detaylı olduğu için izin kopyalama yöntemi çok daha daha pratiktir.

Bir de resim ekleyeyim :wink: :)

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
dark deception
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dark deception »

arkadaşım verdiğin bilgiler için sağol ama burda izinler için test forum 1 oto demişsin ben de hiç öyle bir şey yok, sadece izinleri kopyalama diye bir seçenek var başka bir şey yok. bunu nasıl düzeltebiliriz şuan forumda hiç bir başlık görünmüyor. yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
dark deception
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dark deception »

tamam arkadaslar olayı çözdüm forumda benzer sıkıntı yaşayanlar varmış test forum 1 i ben de bir işe yaramaz diye sildim ondan görünmüyormuş şimdi izin ayarlarını kendim yaptım ama bu seferde konu aç gibi butonlar görünmüyor. dil seçeneğini ingilizceye çevirince düzeliyor ama türkçedeyken çıkmıyor. umarım ayarlayabilirim.
omer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen omer »

Arkadaş türkçe butonların çıkmamasının nedeni şu:
Senin yüklediğin dil dosyası ile türkçe butonların dosyasının adının aynı olması lazım.Ben bunu denememe rağmen olmadı.
Şöyle yap garanti çıkar:
Yüklediğin dil dosyasına 'turkce' adını ver.Ama 'türkçe' değil 'turkce' olacak.Ayrıca yükledğin butonlara da 'turkce' adını ver.Böyle yap kesin çıkar.
İstersen
http://www.matematiknoktam.phpnet.us dan siteme gir bak!
Siteye girdiğinde
forum>phpbb3
adımlarını izle.Daha yöndendirmedim. :)
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Dn_35, buna cevap vermişti ama şimdi linki bulamadım vereyim.

Yönetim Kontrol Paneli > Stiller > Resim Setleri

burada Türkçe butonu gözükmeyen temada Yenile'ye tıklayın :wink: Ben denedim çalışıyor 8)
again
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

test cat.

Mesaj gönderen again »

test cat. ben silmiştim ne yapacağım, noplur yardım
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ne yazık ki yardım edemeyeceğim. 0'dan kurmanızı öneririm. :wink:
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yeni başlık açamamak ???

Mesaj gönderen osmanli »

İzinleri Test1'den kopyalayarak yeni forum oluşturdum ama bu forumun altına yeni başlık açamıyorum, mesaj gönderemiyorum.

İzinler açıklaması aşağıdaki gibi, bir türlü değiştiremedim. Test1 için sorun yok.

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silebilirsiniz

Forumun sahibi, yöneticisi herşeyi benim. Nasıl düzelteceğim, bir türlü anlayamadım.

http://www.osmanliparalari.com/phpBB3/
En son osmanli tarafından 09.07.2007, 18:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kod: Tümünü seç

Error 404
Sitenizde bu hata çıkıyor.
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen osmanli »

linkde büyük B yerine küçük b yazmışım. Düzelttim.

Asılında kendi sorma kendim cevap da buldum, hallettim. Teşekkürler.

phpBB3'de izin işleri diğer pek çok şey gibi fazla ayrıntılı olmuş. Alışmak zaman alacak.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [ÇÖZÜM] Forum ekleyip, görünmeme sorunu !!

Mesaj gönderen Ademx33 »

Merhaba arkadaşlar yine eski bir konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bu forum ekleme yüzünden bugün 8-10 kere yeniden kurmak zorunda kaldım. Test forumunu silip yada adını değiştirince kaybedip bir daha yenisinide açamıyordum. bunu sebebinin İZİNLER den olduğunu anladım ama yapamadım. En sonunda internette aratınca buraya düştüm. Tamam 2. kategoriyi oluşturuyorum ama 3. sü asla oluşmuyo şimdide. Yine sinir oldum gece gece yaa.. Umarım birileri okur da yardım eder.. Byss
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [ÇÖZÜM] Forum ekleyip, görünmeme sorunu !!

Mesaj gönderen Ademx33 »

Extradan belirtmeliyim ki sonradan DÜZENLEME ile olmaz diyen olursa diye 2. ve 3 forumları silip sıfırdan açıyorum. 3. Kategori gözüküyor ama 2. kategorinin altında olarak gözüküyor ayrı bir kategori olarak değil. yani ben şimdi 2 kategoriyle yetinmek zorunda mı kalacağım offff...
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sorun hallodu...

Mesaj gönderen Ademx33 »

Sorunu çözdüm artık en sonunda rahatladım. olay KATEGORİ EKLE ile ilgiliymiş. İZİNLERİ ilk forumun izinini seçerek yapınca oldu. Ayrıca Bu kategoriler altına FORUM veya YENİ KONU / NEW TOPIC ekleyemiyordum. CEVAPLA butonuda gözükmüyordu. KATEGORİLERİ 10 tane olarak alt alta sıraladım şimdi artık. her kategorini altına da alt forumları ekledim. CEVAPLA butonu da çalışıyor. süpermiş valla.. :d :mrgreen:
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir