Oyun modu

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
KaCaK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KaCaK »

valla çok iyi olur mirach şimdiden tşkler..
mskorkmaz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mskorkmaz »

Benim forumda oyun modunu yönetim panelinden yönlendirirken şöyle bir seçenek cıkıyor » UPDATE 2.1.2 to 2.1.4 « ve tıkladıgımda
Current Version: 2.1.2

UPDATE phpbb_ina_data SET version = '2.1.2' DONE.!

ALL DONE - Page Refresh Required.

gibi bir yazı cıkartıyor..
Update için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Yada updateni nasıl yapacagım.
www.unigenclik.org
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen www.unigenclik.org »

süper oldu arkadaşlar teşekkür ederim...
www.unigenclik.org
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

arkadaşlar peki ben bu oyun bölümüne nasıl ve nerden oyun ekleyebilrim...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

yanılmıyorsam ftpnin içinde kurarken games die bir bölüm oluşturuyorsun, oraya oyunları atman lazım bildiğim kadarıyla..
www.unigenclik.org
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

oyunları nerden bulabilirim diye soruyorum arkadaşım
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen by-keskin »

arkadaşlar açıklama yaparmısınız ne oyunu bu bu modu yükleyince oyun oynayabilecekler mi yoksa youtube gibi oyun linki mi vercez? :)
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

yanlış hatırlamıyorsam ftp de oyun klasörü oluşturuluyordu ve oyunları ftp ye atıp sitede oynatıyorsunuz.ben kurmaya çalıştım bikeresinde ama beceremedim.baktım o olmuyor bende gidip oyun sitesi açtım zaten :D madem sitemde oynatamıyorum,yeni bi site açarım bende dedim :twisted:
Kullanıcı avatarı
bizdenbiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bizdenbiri »

bu modun türkçeleştirmeleri e aşamada? bitiren arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..
Kullanıcı avatarı
bizdenbiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kullanıcı avatarı
bizdenbiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu mesajım fazla olmuş kusra bakmayın arkadaşlar.. yöneticiler silebilirler..
esrardairesi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen esrardairesi »

bunda sadece birtane oyun var diger oyunları nasıl ekleyecegız?

ve

sayfanın en basında

Warning: main() [function.main]: Unable to access ./language/lang_english/lang_arcade.php in /home/esrardai/public_html/forum/includes/functions_arcade.php on line 52

Warning: main(./language/lang_english/lang_arcade.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/esrardai/public_html/forum/includes/functions_arcade.php on line 52

Warning: main() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_arcade.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/esrardai/public_html/forum/includes/functions_arcade.php on line 52

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/esrardai/public_html/forum/includes/functions_arcade.php:52) in /home/esrardai/public_html/forum/includes/page_header.php on line 492

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/esrardai/public_html/forum/includes/functions_arcade.php:52) in /home/esrardai/public_html/forum/includes/page_header.php on line 494

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/esrardai/public_html/forum/includes/functions_arcade.php:52) in /home/esrardai/public_html/forum/includes/page_header.php on line 495

hataları var
esrardairesi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen esrardairesi »

tamam türkçe modunu ekleyince kalktı ne hıkmetse:D
Kullanıcı avatarı
makkurt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen makkurt »

saygıdeger arkadaslar 2-3 gundur yedi bitirdi bu oyun modu oyuna geldık vesselam..
Arkadaslar oyunlar calısıyor fakat skorları yazmıyor...
Bide bunlarla ugrasırken sımdı sıteye gırıs yapıyorsun dolasınca konularda otomatık senı atıyor tekrar logın olman gerekiyor.
Kontrol panelde degısıklık yapılacaksa onların resımlerını koyarsanız cok müteşekkir olacagım arkadaslar forumlarda da bulamadım nedır problem sagolun varolun
Kullanıcı avatarı
ehlimantaskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re:

Mesaj gönderen ehlimantaskin »

makkurt yazdı:saygıdeger arkadaslar 2-3 gundur yedi bitirdi bu oyun modu oyuna geldık vesselam..
Arkadaslar oyunlar calısıyor fakat skorları yazmıyor...
Bide bunlarla ugrasırken sımdı sıteye gırıs yapıyorsun dolasınca konularda otomatık senı atıyor tekrar logın olman gerekiyor.
Kontrol panelde degısıklık yapılacaksa onların resımlerını koyarsanız cok müteşekkir olacagım arkadaslar forumlarda da bulamadım nedır problem sagolun varolun

ewt kardeş skorları ve oynayanı filan yazmıyo bende ona sinir oldum zaten ilk gelen oyun yani donkey kong da oyun bitince newscore.php ye yönlendiriyo seni ama bizim eklediğimiz oyunlarda öyle bişi olmuyo acaba nasıl yapıcaz :( ben konu açtım ama bakalım yardım eden olucakmı
Full Telefon Filmleri - Her Çeşit :) - http://www.3gpfilmler.com
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir