Yeni kayıt yapılmıyor! Acil yardım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yeni kayıt yapılmıyor! Acil yardım
Hangi kullanıcı adı yazılırsa yazılsın kabul etmiyor. Yeni kayıt yapılmıyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz. Aşağıdaki uyarıyı veriyor
Üzgünüz, bu kullanıcı adına izin verilmiyor
Üzgünüz, bu kullanıcı adına izin verilmiyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
veritanındaki phpbb_users tablosundaki -1 Anonymous satırı silinmiş olabilir.
phpmyadminden veritabanına girip phpbb_users tablosunu tarayıp bakın -1 Anonymous üye varmı? ilk satırda olur, yoksa yedeklerin varsaradan yükle yedeğinde yoksa buraya yaz yapacağın sorguyu vereyim.
phpmyadminden veritabanına girip phpbb_users tablosunu tarayıp bakın -1 Anonymous üye varmı? ilk satırda olur, yoksa yedeklerin varsaradan yükle yedeğinde yoksa buraya yaz yapacağın sorguyu vereyim.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar bende yeni kayıt yapılırken, "Üzgünüz, bu kullanıcı adı zaten alınmış" diye bir uyarı çıkıyor. ben , daha önceki bir problemden ötürü -1 Anonymous satırını sildim. maalesef yedeğim yok. ne yapmam gerek. Birde kullanıcı çıkışı yapılırken, // eCard Mod - Start $lang['Viewing_ECard'] = 'eCard'; $lang['eCards_sent'] = 'sent eCards'; $lang['ec_eCards'] = 'eCards'; $lang['ec_Categories'] = 'Categories'; $lang['ec_Images'] = 'Images'; $lang['ec_Upload'] = 'Upload'; $lang['ec_xStatistic'] = 'Statistics'; // eCard Mod - End phpBB : Critical Error
Error obtaining user details
DEBUG MODE
SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = -1
Line : 457
File : sessions.php
diye bir hata alıyorum.
şimdiden teşekkürler...
Error obtaining user details
DEBUG MODE
SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = -1
Line : 457
File : sessions.php