Bi Bakmadan Geçmeyin

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bi Bakmadan Geçmeyin

Mesaj gönderen serkan_u19911 »

hadi arkadaşlar forumdakiler herkes bir bakın siteme nasıl olmuş oylamaya sunuyorum lütfen bi bakın yorumlarınız önerileriniz eleştirileriniz için herşeye açığım bir bakın lütfen sitenin görünümü nasıl olmuş bir arkadaş önceden demişti bazı ikonlar bannerler kötü diye düzeltmeye çalıştım birde siz bakın lütfen, nsaıl olmuş saolun şimdiden :D

ben kendim anket oluşturamadığım için gönlünüzden ne koparsa 1 - 5 arasında puan verin yorum yapın :D saolun tekrar
Kullanıcı avatarı
Flame
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Flame »

Siten başarılı ancak görünüm olarak biraz daha geliştirebilirsin. Ama güzel yani içeriğe fln baktım başarılı.

5 üzerinden 4 veriyorum ben. Dahada gelişir eminim. Ancak sitende gözle görülür bir yavaşlık yaşadım. Sadece bendemi bilemiyorum ama site acılımı müthiş uzun sürüyor. Bilgine..
He birde online oyunlar arasında mmorpgnin ilk örneklerinden ve bence hala en iyi online oyunlar arasında olan Ultima Online 'ı göremedim. Üzüldüm açıkçası :P
Ibanez Rg2550z vs Fender American Strat.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Sitene baktım bende 5 üzerinden 4 veriyorum..

Çünkü, sitene sayfa yükleniyor modunu kurmuşsun ve + modlar olduğu için sitede çok yavaşlama gözüküyor..Sayfa Yükleniyor modunu kaldırmanı öneririm. :wink:
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o modu kaldırırsam yani biraz daha hızlanırmı
Kullanıcı avatarı
Flame
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Flame »

Tabiki ne kadar mod o kadar ağırlık demektir. Sorguyu uzatır. Buda ağırlaşmaya sebep olur.
Ayrıca sunucun almanya lokasyonlu. Bu yüzden fazla mod kurmanı tavsiye etmem. Malum tt nin yurt dısı sorunu inkar edilemicek derecede fazla.

Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

valla almanya lokasyonlu olduğunu bilmiyodum kullanılmayan modları hemen kaldırıyorum saol :D
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

lütfen bir bakın lüzumsuz modlar varmı siliyim onları
Kullanıcı avatarı
Flame
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Flame »

Rica ederiz bizim için zevk :lol: Hangi modları kurdugunu biz nasıl bilicez :P Kendin bakın kullanmadıgın mod varsa hemen kaldır.

Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:D doğum günü şüpeli ziyaretçi defteri var kimse bişe yazmıyo :D toplisti kaldırıyım sayfa yükleniyor eklentisini kaldırıyım, görünürde başka bişe yok :D
Kullanıcı avatarı
Flame
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Flame »

Baya bi işe yarar :wink:
Bu arada sunucunun almanya lokasyonlu oldugunu bilmiyorum demişsin. Bilmedenmi sattılar sana :lol:

http://www.whois.sc burdan domainine yada direk ip ye whois çekebilirsin. Hangi sunucuda barındıgını ve lokasyonunu gösterir. Bir sürü bilgide edinebilirsin. Aklında bulunsun.

Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

inş işe yarar bu hafta onları silerim şimdi başka işlerim var biraz daha yavaş kalsın bakam :D saol yinede sen bu işleri biliyon
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tmm kardeş bir sürü mod sildim umarım şimdi olmuştur bi bakalım nsıl olmuş :D

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir