üye olurken mecburi seçilevek yerler modu için yardım
üye olurken mecburi seçilevek yerler modu için yardım
arkadaşlar üye olurken doldurulması mecbur olan yerleri seçtiren bir modu kurmak istedimsql sorgusunu yaptım ve modu kurdum
daha sonra modu çalıştıramadım sql hatası verdi bende tekrar sql sorgusu
yapmayı denedim oda çakıştı şimdi admin panelindeki kullanıcı ile ilgili bazı özelliklrde sql hatası veriyor mesela adminde aktif olan kullanıcıya tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor ne yapmam lazım bana yardımcı olun
phpBB : Critical Error
Could not query required field config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'argetek_phpbb2.PROFILE_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM PROFILE_CONFIG_TABLE
Line : 61
File : admin_users.php
daha sonra modu çalıştıramadım sql hatası verdi bende tekrar sql sorgusu
yapmayı denedim oda çakıştı şimdi admin panelindeki kullanıcı ile ilgili bazı özelliklrde sql hatası veriyor mesela adminde aktif olan kullanıcıya tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor ne yapmam lazım bana yardımcı olun
phpBB : Critical Error
Could not query required field config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'argetek_phpbb2.PROFILE_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM PROFILE_CONFIG_TABLE
Line : 61
File : admin_users.php
PROFILE_CONFIG_TABLE
phpmyadmine giricen ya. Artık cpanel mi vs ne varsa ordan phpmyadmine giricen.. Girdikten sonra sol tarafta birden cok db varsa işlem yapıcagın database i secicen..
Sana tabloları sıralıcak yanda..
üsttekine gidiceksin profile_config_table lı olan
argetek_phpbb2.PROFILE_CONFIG_TABLE bu sanırım hata verdiren.. Elle bulup işaretleyip carpıya bastıgın zmn tabloyu siler..
phpmyadmine giricen ya. Artık cpanel mi vs ne varsa ordan phpmyadmine giricen.. Girdikten sonra sol tarafta birden cok db varsa işlem yapıcagın database i secicen..
Sana tabloları sıralıcak yanda..
üsttekine gidiceksin profile_config_table lı olan
argetek_phpbb2.PROFILE_CONFIG_TABLE bu sanırım hata verdiren.. Elle bulup işaretleyip carpıya bastıgın zmn tabloyu siler..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir