[MOD] Fake Online Users / Sahte Üyeler
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
BaRCeLoNa yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkadaşlar şimdi bu modu kurdum çok güzel çalışıyor ama benim SANIRIM kullandığım temadan ve sistemden kaynaklanan problemler yaşıyorum ... ( Vista BB Kullanıyorum )
- Fake online üyeler resimde Kırmızı Kutuda gördüğünüz gibi diğer üyelerden ( isimleri ) daha ince mavi bir yazıyla çıkıyorlar buda doğal olarak anlaşılmasına yol açar ...
- ve Altta gördüğünüz ''Son 24 Saat İçinde Çevrimiçi Üyeler'' Arasında görünmüyorlar ...
neyapabilirim varmı bunların bi yolu ?
Sorulmuş böyle ama aynı sorun benimde başıma geldi acil yardım eder misiniz son 24 saate nasıl ayarlayacaz...
kullanıcı id girmeniz gerekiyor..aralarını da virgülle ayıracaksınız..freedom058 yazdı:Fake Online Userlist
Seperate each user by a comma. For each user you want to show online, enter their user_id, not username.
yonetıcı panelınde yazan budur vede ne yapmamız gerekıyor burda anlamadım...eğer kullanıcı nolıysa gırdım hıcbırsey olmuyor yardım edermısınız???
birinin profiline tıkladığınızda adres barda görüceksiniz user id'sini

Edit : Aşağıda color groups'a entegre hali verilmiştir.. Yardım ettiysek ne mutlu 

En son Flame tarafından 30.05.2007, 00:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kod: Tümünü seç
#-----[ AÇ ]-----
#
includes/page_header.php
#
#-----[ BUL ]-----
#
$user_link = '<a href="'. append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&". POST_USERS_URL .'='. $rows[$x]['user_id']) .'"'. $style_color .'>'. $rows[$x]['username'] .'</a>';
#
#-----[ BUNUNLA DEGISTIR ]-----
#
$user_link = color_group_colorize_name( $rows[$x]['user_id']) ;
#
#-----[ BUL ]-----
#
$user_link = '<a href="'. append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&". POST_USERS_URL .'='. $rows[$x]['user_id']) .'"'. $style_color .'>'. $rows[$x]['username'] .'</a>';
#
#
---------------------
Arkadaslar bende oldu renk gruplarını halletim fakat hala 24 saate uyumlu hale getiremedim =)
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tek Birşey Sorucam Bu Kadar Sorudan Sonra
bunu
24 Saat içinde kayıtlı kullanıcımız çevirim içi oldu
Arasına katabilirmiyiz nasıl
24 Saat içinde kayıtlı kullanıcımız çevirim içi oldu
Arasına katabilirmiyiz nasıl

- Webmasters
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD] Fake Online Users / Sahte Üyeler
Aslında şöle bir olay var;
Bu mod kurulduğunda kimler online alanında sahte üyeler çıkıyor ama zaten onların sahte olduğunun anlaşılması çok basit kimler online sayfasına giriş yap o kişiler orada yoklar. Hani insan sözde türkiyenin büyük forum sitelerine giriyor kendine büyük diyenler aslında o kadar küçükler ki
1- kimler onlinle listesine onlarca ve yüzlerce sahte üye yerleştiriyorlar
2- kimler online sayfasına girişi engelliyorlar hilenin belli olmaması içn
Yani bunu bu modu kuran kişiye aslında hiç bir karı yok üstte arkadaş yazıyorum ama olmuyor demiş üye ID numaralarını şu şekilde yazaman lazım ;
1, 2, 3 ,4 gibi ayrıca yinede olmuyor ise hemen page_header.php sayfandaki değşikliği kontrol et eksik bişeyler olsa gerek (tavsiye etmediğim bir moddur)
Bu mod kurulduğunda kimler online alanında sahte üyeler çıkıyor ama zaten onların sahte olduğunun anlaşılması çok basit kimler online sayfasına giriş yap o kişiler orada yoklar. Hani insan sözde türkiyenin büyük forum sitelerine giriyor kendine büyük diyenler aslında o kadar küçükler ki
1- kimler onlinle listesine onlarca ve yüzlerce sahte üye yerleştiriyorlar
2- kimler online sayfasına girişi engelliyorlar hilenin belli olmaması içn
Yani bunu bu modu kuran kişiye aslında hiç bir karı yok üstte arkadaş yazıyorum ama olmuyor demiş üye ID numaralarını şu şekilde yazaman lazım ;
1, 2, 3 ,4 gibi ayrıca yinede olmuyor ise hemen page_header.php sayfandaki değşikliği kontrol et eksik bişeyler olsa gerek (tavsiye etmediğim bir moddur)
Re: [MOD] Fake Online Users / Sahte Üyeler
Color Groups Entegresi
Kod: Tümünü seç
#-----[ AÇ ]-----
#
includes/page_header.php
#
#-----[ BUL ]-----
#
#
#
#
#-----[ BUL ]-----
#
#
#
Matematikçi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir