PsychoBB projesi

phpBB 2.0.x sürümleri için geliştirilen ve yapım aşamasındaki Alpha, Beta MODlar & PreMODlar.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
55477248462
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PsychoBB projesi

Mesaj gönderen 55477248462 »

Arkadaşlar o kadar premod gördükten sonra ben de kendi kendime neden olmasın dedim ve PsychoBB Adında bir premod yapmaya karar verdim ama tek sorunum mod sadece mod kurmayı bilmem tabloları instal dosyalarına eklemeyi de öğrendim ancak bilen birisinden bir şey isteyeceğim sayfa modu diyebilirim buna
Sayfa modundan kastım normal diğer portallar gibi içeriği düzenlenebilien bi sayfa yapabilecek varsa yardım etsin ve mümkünse admin panelinden kontrol edilsin (makale modunu kullanmamı söylemeyin çünkü o biraz karışık ayrıca forum içerisinde gözüküyor) (örnek olarak siteadı/sayfa.php?id=sayfa1 şeklinde sayfalar) eğer yardım edecek biri varsa lütfen yarım edin eğer bu premod u hazırlayabilirsem kendimi çok mutlu hissedeceğim şimdiden teşekkürler

PsychoBB Psijik Premod

[EDIT 1]

Yardım edecek arkadaş yok mu lütfen yardım edin isteklerinizi de yazmayı unutmayın ayrıca kuracağım modların listesini çıkardım 25 adet mod bulunacak ilk sürümde gerisi Allah kerim artık :D
Deneyimli phpBB Forum // Portal Sitesi Kurmak İsteyenlere Cazip Fiyatlarla Kurulum // Geliştirme yapılır
Bilgi İçin Pm // Mail // Msn herhangibirini kullanabilirsiniz :wink:
Forever
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Forever »

ben yardım edebilirim ama sayfalar ıaadmin panelinden yönetilen yapamam ama normal php dosyasından yönetilebileni yapabilirim
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Premod ismi biraz AllergyBB'ye benzemiş, AllergyBB Alerjik Premod // PsyhcoBB Psijik Premod :D

phpBB3 için kursanız :?: phpBB3 RC sürümleri çıktı(çıkıyor).. Artık Pre-Mod yapılabilir diye düşünüyorum. :) Ben şu techBB v2d'yi bir yayınlayayım da phpBB3'e bakacağım. 8) (techBB'ye az kaldı hemen yayınlarım 8) )
Kilitli

“2.0.x PreMODlar & Yapım aşamasındaki MODlar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir