phpbb2 puls 1.52 rep ve avatar sorunu...yardım...

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
maalkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb2 puls 1.52 rep ve avatar sorunu...yardım...

Mesaj gönderen maalkan »

mrb arkadaşlar...bilgilerinize ihtiyacım var, puls 1.52 yi kullanıyorum, avatar eklerken otomatik boyut ayarlama yapılabilirmi ? rep verme olayı nasıl yapılacak ? portalı kaldırdım ama forum ana sayfanın sağ üst köşesindeki portal logosu hala aktif ve oraya tıklayınca ister istemez portal olmadığından say görüntülenemiyor hatası çıkıyor o portal logosunu ve linkini nasıl kaldırırım ?arkadaşlar en büyük sıkıntım avatar boyutlarında bunu bir daha dile getirmek istedim...şimdiden teşekkürler.
dayisiyleyegeni
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dayisiyleyegeni »

Ben sadece portal soruna cevap vereceğim. FTP ye gir. index php yi bilgisayarına kopyala. Adını portal olarak değiştir. Geri yükle. Değiştirme sorusuna da evet e tıkla. Olduuu.
maalkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen maalkan »

teşekkür ederim portal sorunu ortadan kalktı eline sağlık....diğer konulardada yardım edebilirmisin...
dayisiyleyegeni
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Avatar sorununu anlamadım. Fakat sanırım avatar boyutlarını diyosun. Yönetim paneli/Genel yönetim/Ayarlardan Kişisel Sembol Ayarlarına git orda Maksimum sembol boyutları nı düzenle olsun bitsin :wink:
dayisiyleyegeni
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

repi bende bilmiom. Fakat googleden arama yap kesinlikle olacaktır :wink:
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir