icon sorunu
- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
icon sorunu
konu yanındaki ikonlar tek bir cins oluyor.ben her konunun farklı olmasını istiyorum.anlatımınız kodlarla olmasa sevinirim .anlamıyorumda 

- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tek cins oluyo derken ,
ana sayfadaki forum başlıklarının yanındaki resimleri diyorsun sanırım ? Yeni mesaj var , yeni mesaj yok , kilitli şeklinde 3 çeşit olan.
Anladığım kadarıyla aradığınız bu konu başlıklarının yanına ona uygun resim koymak. Örnek , spor adında başlığın yanına futboltopu , tv adlı başlığa televizyon resmi vs.. gibi.
bu gibi bir özellik phpbb forumlarında temel olarak bulunmuyor. Ama bazı modlarla bu özelliği sonradan kazandırabiliyorsunuz. Buna uygun mod varmı bilmiyorum ama , grafik bölümü değilde Mod isteklerine yazarsanız daha doğru olur.
umarım kısaca anlatabilmişimdir.
ana sayfadaki forum başlıklarının yanındaki resimleri diyorsun sanırım ? Yeni mesaj var , yeni mesaj yok , kilitli şeklinde 3 çeşit olan.
Anladığım kadarıyla aradığınız bu konu başlıklarının yanına ona uygun resim koymak. Örnek , spor adında başlığın yanına futboltopu , tv adlı başlığa televizyon resmi vs.. gibi.
bu gibi bir özellik phpbb forumlarında temel olarak bulunmuyor. Ama bazı modlarla bu özelliği sonradan kazandırabiliyorsunuz. Buna uygun mod varmı bilmiyorum ama , grafik bölümü değilde Mod isteklerine yazarsanız daha doğru olur.
umarım kısaca anlatabilmişimdir.
- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: icon sorunu
http://forum--pisko.forumakers.com/index.htm siteme uğrarsanız sevinirim ve ben buraya bedava banner yapmak istiyom bilen varsa sölesin 

http://forum--pisko.forumakers.com/index.htm
herşey burda üye olmadan geçme
herkeze açıktır sitem tasarım bitmiş müthiş bir site haline gelmiştir buyurun siteme gelim:D
herşey burda üye olmadan geçme

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir