[İstek]Easy Mod

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Baturon
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[İstek]Easy Mod

Mesaj gönderen Baturon »

Arama isitmeinde 3500 başlık çıktı çoğu hatta hepsi alakasız.Bulamadım Türkçe haliyle verirseniz daha iyi olur Şimdiden tşk.
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen the_nobody »

google'dan hiç aramayı denedin mi?

http://area51.phpbb.com/phpBB/viewforum.php?f=15 bu adreste easymod la ilgili bir çok şey mevcut.. :wink:
djtata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen djtata »

easy mod ne ıse yrr
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [İstek]Easy Mod

Mesaj gönderen the_nobody »

Easy Mod, kendisini destekleyen mod'ları kolayca kurmanıza yarar. Yani tek tek dosyaları açıp kodları bulup oraya erleştirmeyi kendisi hızlıca yapar... Ama her mod'da çalışmıyor.. Çalışan modlar zaten yükleme dosyalarında destekleyip desteklemediğini yazar..
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [İstek]Easy Mod

Mesaj gönderen Black_America »

Bana pek düşmez ama size bi tavsiye az da olsa ne yaptığınızı bilmek istiyosanız(PHP dili bakımından söylüyorum) elle kurmaya alışın.Diyelim ki sizin 50(salladım) tane modunuz var.O satırlar değişikse Easy MOD bunu kuramıcak hâliyle.Hem yeri geldiğinde PHP de öğrenceksiniz(az veya çok o sizin burnunuzu sokmanıza bağlı).Şimdi ben meslek lisesi, bilgisayar bölümü veritabanı öğrencisiyim.Okulumu bitirince normal application da yapabilirim web sistemleri ile ilgili de çok iyi çalışabilirim.Neden?Çok meraklıyım...Biraz kendini kurcalayın ve daha sonra kendi modlarınızı kurun.En azından yeri geldiğinde (şimdi benim de yaptığım gibi) başka insanlara yardım edersiniz.Yani diceem şu ki bence Easy Mod kurmaya değmez.Ancak kolay modları kurarsınız daha sonra işi biter...

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir