forumda mesaj yollarken beliren debug hatası

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

forumda mesaj yollarken beliren debug hatası

Mesaj gönderen Majesti »

merhaba;

Sahibi olduğum rp forumunda mesaj yollandığında debug hatası ile karşılaşıyorum ve mesajı yollamıyor. Bu hata hiç bir değişiklik yapmama rağmen oluşmaya başladı. sanırım sql ile ilgili bir sorun. Verdiği hata;

Kod: Tümünü seç

Could not insert new word matches

DEBUG MODE

SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI' (errno: 145)

INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 5633, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('deneme')

Line : 251
File : functions_search.php
İlgili dosyadaki satırada baktım ama sql bilgim hiç olmadığından sorunu çözmeye yönelik herhangi birşey yapamadım.

Şimdiden teşekkürler.
crazy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crazy »

phpmyadmie giriş yapıyosun sol tarafta oluşturduğun ver tabanı var sen atıyorum catlakkazan oluşturdun onun üzerine tıkla bütün phpbb_userlist phpbb_ban vs filan tablolar çıkıcak orda hatada yazan dosyayı yenilemen gerekicek başka forum kurduysan yada db yi yedek aldıysan ordakini alıp oraya gönder sadece bozuk olanı
oke
nasıl göndereceksin şöle girmiştin ya yapı ya yukarda sql sorgusu var oraya tıklıyosun ordan göderiyosun sql sorgsusuunu gönderiyorsun ok

bunları yapmadan önce function_serach.php dosyasını tekrar at ftp ye yenile

AYRICA senin için o tabloyu rapidshare ye upload ettim eğer elinde yoksa buyur bunu kullan zaten forumun daha yeni kaybedicek bişeyin yok

http://rapidshare.de/files/20120037/cra ... h.sql.html

bunu phpmyadminden eskisini silip yenisini benim attığımı gönder .
2.0.20 bu yolladığım phpbb versiyonu etki edermi bir fikrim yok buyur
bu zahmete başkası girmezdi
www.thatcity.tk

templatemi editledim vb ye benzetmeye çalıştım

<b>Ücretsiz site hatalarını buraya yazmayın arkadaşlar (forumup gibi ) host tarafından oluşmuş hataların çözümü yoktur</b>
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

merhaba;

crazy yardımın için teşekkürler ama ne yazıkki bir işe yaramadı. Upload ettiğin SQL dosyasyı 3.3mb. Phpbb forumunun dosyaları bile o kadar etmiyor. SQL sogurusu olarak yolladığımda site hata verdi. Bu işte yanlış bir şey var sanırım.

Tekrar ilgilenirsen çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Not: ilgili tabloya phpmyadminden bozuk olduğu gerekçesi ile ulaşamıyorum. Tablonun verilerinin nerede kayıtlı olduğunu bulamadığımdan kendim yollamadım.
crazy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crazy »

phpmyadmine bak bkalım sql sorgusu gönderiyorsun yaa en fazla kaç mb ? sen ücretli host kullanıyosun 3 mb den daha fazla olması gerekiyor ayrıca already exist mı ne öle bi error veriyosa sql sorgusunu gönderirken bu tablo zaten var diyor ilk önce olan tabloyu kaldır sonra benim gönderdiğimi sql sorgusundan yolla bu arada dediğim php dosyasını ilk önce onu yenile oke sonra bunu yap
www.thatcity.tk

templatemi editledim vb ye benzetmeye çalıştım

<b>Ücretsiz site hatalarını buraya yazmayın arkadaşlar (forumup gibi ) host tarafından oluşmuş hataların çözümü yoktur</b>
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir