Yönetim Paneli'nden İşlem Yapılmıyor!

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yönetim Paneli'nden İşlem Yapılmıyor!

Mesaj gönderen akansu »

İlk yüklendiğinde sorun yoktu ancak sora ne olduysa Yönetim Panelinde herhangi bir ayar yaptıktan sonra GÖNDER butonuna tıklayınca bembeyaz bir sayfa açılıyor.Ve yapılan değişiklikler geçerli olmuyor...

Bu dediklerim GENEL ayarlar sekmesiyle alakalı diğer sekmelerde sorun yok...

Örneğin yeni forum açılabiliyor,var olanlar üzenlenebiliyor.Orada bir değişikliik yapıp GÖNDERE tıklandığında sorun yok...

Ancak

Site Ayarları,Avatar ayarları, sunucu ayarları,mesaj ayarları....vs gibi bu bölümlerde bahsettiğim sorun var...

Nereden kaynaklandığını söyleyebilecek arkadaş çıkarsa çok sevinicem :)

Teşekkürler....

Not: bilginiz olsun diye söyleyeyim aynı hostta farklı bir dizine pbpBB3 B5 'i yeniden kurdum bir sorun çıkmadı....

--------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------

Tamam çözdüm...Mesaj silinebilir....
murat_kadioglu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen murat_kadioglu »

Dostum aynı sorun bendede var nasıl çözdün....
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Açıkcası bende bu konularda profesyonel değilim.Deneme yanılma yoluyla yapmıştım bi ara fakat tam olarak hatırlamıyorum yanıltmak istemem..( Belki çok kısa bir çözümü vardır.Ben uzun uzun uğraştırabilirim)

Yinede bunlar işine yarayabilir ( Yan etkisi yoktur ;) )

Sistemini RC4' e geçirdiğini varsayarak:

Öncelikle Bakım var deyip sitene ulaşımı engelle.

Sonra FTP'den giriş yapıp forum2 diye bir klasör oluştur ve SIFIR'dan RC4 dosyalarını buraya yola..

table_prefix olarak halihazırda kullandığından başka bir isim kullan.. (misal: phpbb_3yeni)

( Normalde değişiklik yapmadıysan table_prefix phpbb_ dir..)

Sonra forum2 klasörü altındaki config.php dosyasını açıp

Kod: Tümünü seç

$table_prefix = 'phpbb_3yeni';
yazısını

ilk kullandığın isimle değiştir.( büyük ihtimal phpbb_)

Yani

Kod: Tümünü seç

$table_prefix = 'phpbb_';
bu halde

Şimdi tekrar bir dene.. Eğer sorun devam ediyorsa tekrar yazarım..

Kolay gelsin.

Eğer bu table_prefix (veritabanı tablolarının başlangıç ismi) olayı karışık geldiyse MSN 'den konuşabiliriz. Ekledim ben seni ;)
murat_kadioglu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen murat_kadioglu »

Tşk ederim dostum farklı bir çözüm ürettim :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir