ezportalda blok eklemek

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
esrardairesi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ezportalda blok eklemek

Mesaj gönderen esrardairesi »

Arkadaşlar ben siteme ezportal kurdum. portal.php ve portal_body.tpl dosyalarını kendime göre düzenleyerek portal sayfasına benzeyen ufak çaplı sayfalar oluşutrudum. Örnek http://www.esrardairesi.org/forum/ft.php
ama ben buraya ft.php den veya ft_body.tpl den düzenleyebileceğim bir blok eklemeyi düşünüyorum fakat onu nasıl yapacagımı bulamadım acaba yardım edebilirmisiniz? Şimdilik hoşgeldiniz bloğuna yazmayı düşünüyordum denedim sanırım belli sayıda karakter sonrasında bozluyor ve hata veriyor. bunun için bir blok yazmakta fayda var acaba yardım edebilirmisiniz? yeni kuracagımız blokta benim yazacagım şeyler olacak örnegin kitapların arka kapaklarını oraya yazacagım birde kitapların resmini koyacagım bunun gibi. sanırım derdimi anlattım. yardımcı olursanız sevinirim...
Kullanıcı avatarı
psikoercu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen psikoercu »

Dostum Zaten Ezportalda Birşey Yapmamısın Daha Sana Vercegim Ez Portalı Yükle İstersen Blogu Yönetim Panelinden Düzenliyorsun Herhangi Bir Sorunun Yaşarsan Bana Ulaş Hallederiz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
esrardairesi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

teşekkürler :wink:
Kullanıcı avatarı
psikoercu
Kayıtlı Kullanıcı

Önmli Degil Herzaman
esrardairesi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yalnız arkadasım dosyaları attım yetki yok dedi ne yapmalıyım :?
Kullanıcı avatarı
psikoercu
Kayıtlı Kullanıcı

Anlamadım Yaa Resimle Göster Yada Dosyaları Nereye Attıngına Bak Yada Kodları Yanlış Yere Yapmış Olabilirsin İyi Bak
esrardairesi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

gece birdaha bakacagım olmazsa yarın msnimi veririm oradan konusarak yapmaya calısırız...
Kullanıcı avatarı
psikoercu
Kayıtlı Kullanıcı

Tmm Seninkinide Hallererim Herkeze Yardım Ediyom Zaten :D
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir