phpBB Security 1.0.3 kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hayır türkçe dil dosyalarını atmazsın. ingilizce içinde var zaten yanlış haztırlamıyorsam..ahmet231 yazdı:arkadaşlar ben ingilizce içerikli yeni bir forum açıcam şimdi ona phpbb securitiy burada anlatılan yolla kursam sorun olurmu kurulumda türkçe dil dosyaları falan ekleniyor benimkinde türkeçe dil dosylara olmıyacağı için sizin anlattığınız yolla kurmamda sakınca olurmu nasıl yapabilirim acaba.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB Security 1.0.3 kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)
Arkadaşlar hiç bu modu ve ctracker modlarını kuran var mı? iki si bi forumda olurmu?
Merhaba phpbbturkey öncelikle böyle yararlı bir forumu ve konuyu açtığınız için teşekkürler. Şimdi benim aklıma bi fikir geldi ama olur mu bilmiyorum ve siz üstadlara sormaya karar verdim. Şimdi bunu uzun uzun böyle uğraşmak yerine uğraşan biri editlediği dosyaları buraya yüklese bizde onları foruma yüklesek çalışır mı bu mod?
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
belki. Çünkü sen veya karşıdaki kişi başka bir modu kurmuşsa bazı yerleri silmiş veya değiştirmiş olaiblir veya eklemeler yapmış olabilir. bu sebeple çalışmaz veya hatalı çalışır.draga yazdı:Merhaba phpbbturkey öncelikle böyle yararlı bir forumu ve konuyu açtığınız için teşekkürler. Şimdi benim aklıma bi fikir geldi ama olur mu bilmiyorum ve siz üstadlara sormaya karar verdim. Şimdi bunu uzun uzun böyle uğraşmak yerine uğraşan biri editlediği dosyaları buraya yüklese bizde onları foruma yüklesek çalışır mı bu mod?
hmm.. yani hiç mod kurulmamış foruma sadece bu mod kurulsa ve o dosyalar bizimle paylaşırsa çalışırmı ?
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet ama bu sadece birinci mod için geçerli. İkinci, üçüncü modlarda işler karışacaktır ama sen premodlar sayfasına bir bak sanırım öyle bişeyler arıyorsun sendraga yazdı:hmm.. yani hiç mod kurulmamış foruma sadece bu mod kurulsa ve o dosyalar bizimle paylaşırsa çalışırmı ?

Arkadaşlar forumda phpBB Security Mod'u kurulu admin hesabım kilitlendi yanlış girilmiş şifrem nasıl düzeltirim bunu admin paneline giriş yapamıyorum şimdi.. Acil bi yardım Lütfen..
Site : OlurBelki.Com || Aradığınız Herşey!
Msn & Mail : admin@olurbelki.com
|| PhpbbTurkey'e Sonsuz teşekkürler..
||
Msn & Mail : admin@olurbelki.com
|| PhpbbTurkey'e Sonsuz teşekkürler..

.htaccesleri sildim forum çalışıyor
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
merhabalar
phpbb security i başarıyla kurdum fakat küçük bi problemim var
kullanıcı girişi yapamıyorum.
sanırım phpbb security kurulduktan sonra kullanıcılara güvenlik sorusu ve cevabı belirlemeleri için bi sayfaya yönlendiriyor.fakat bende böyle olmuyor.
böyle diyor.acaba ne yapabilirim bu sorunu aşmak için...
phpbb security i başarıyla kurdum fakat küçük bi problemim var
kullanıcı girişi yapamıyorum.

sanırım phpbb security kurulduktan sonra kullanıcılara güvenlik sorusu ve cevabı belirlemeleri için bi sayfaya yönlendiriyor.fakat bende böyle olmuyor.
Kod: Tümünü seç
Üzgünüz, bu hesap için yapılabilecek giriş deneme sayısını aştınız. Hesap şimdi kilitlendi. Eğer bu hesabın gerçek sahibi olan kullanıcı siz iseniz, lütfen hesabınızın kilidini açabileceğiniz bir sayfaya yönlenebilmek için alttaki linke tıklayın.
Hesabınızın kilidini açmak için buraya tıklayın.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
includes/page_header.php ile login.php dosyasındaki editlemeleri kaldırarak sorunumu çözdüm.ne kadar sağlıklı sizce ? ...

bu ne ıse yarar ya
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
korurdjtata yazdı:bu ne ıse yarar ya

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir