Albüm Mod Sorunu
Albüm Mod Sorunu
arkada$lar php nuke 7.6+3.3 ve phpbb 2.0.17 kullanıyorum..albüm mod kurdum siteme..forumun üzerinde albüm linki çıktı ama ona tıklayınca boş beyaz bi sayfayla karşılaşıyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
Re: Albüm Mod Sorunu
Dosyaları Dogru yere Attıgına Emin Ol Yada Modu Tam Kodlarını Yapamamaşındır
peki şimdi biçok şey değişti bunu yüklerken..yani bi ton şey yaptım..siteyi geri haline nasıl getirebilirim?admin panelinden yedek almıştım admin.php diye bi dosya yüklendi otomatik..bununla mı yapıcam..evetse nasıl olacak ?
hani dosyaları attınyaa ftp ile sonra birkaç dosyayı düzenlemen gerekti düzenledigin dosyaların yedegini aldıysan bilgisayarına onları geri aynı yerine atcaksın
her$ey doğru ya..yüz kere kurdum bu modu..hep aynı sorun..53 ten 56 ya kadar tüm versiyonlarını denedim..hep aynı sorun..bi yardımcı olabilecek yok mu?
php Nuke desteği vermiyoruz
php Nuke'deki phpBB2 çok değiştirilmiştir, phpbB2 modlarını sorunsuz eklemek için deneyimli olman gerekir. onun için en sağlam desteği nuke destek sitelerinden alabilirsin.
php Nuke'deki phpBB2 çok değiştirilmiştir, phpbB2 modlarını sorunsuz eklemek için deneyimli olman gerekir. onun için en sağlam desteği nuke destek sitelerinden alabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir