phpbb security kurmalımıyım

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
ahmet231
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb security kurmalımıyım

Mesaj gönderen ahmet231 »

arkadaşlar phpbb security kurmalımıyım güvenlik için zorunlumu çünkü geçen gün kurmaya çalıştım hata verdi forumu silip tekrar kurmak zorunda kaldım.

phpbb security kurmak gerçekten hacklenmek için zorunlu ve önemlimi yani kurduğumda güvenlik açısından faydası olurmu acaba tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb security kurmalımıyım

Mesaj gönderen radyobulut »

ahmet231 yazdı:arkadaşlar phpbb security kurmalımıyım güvenlik için zorunlumu çünkü geçen gün kurmaya çalıştım hata verdi forumu silip tekrar kurmak zorunda kaldım.

phpbb security kurmak gerçekten hacklenmek için zorunlu ve önemlimi yani kurduğumda güvenlik açısından faydası olurmu acaba tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.
birileri senin şifreni filan bulursa senden veya bir yerden ona hiçbi güvenlik sistemi bişey yapmaz. Ama birileri dışardan admin olarak giremiyor sisteme. .htaaccess dosyası da admin paneline yeni bir kllanıcı adı ve şifre koymuş oluyor. Yalnız sana tavsiyem sanırım ESQARE nin yazmış olduğu kurtulumla kurman. Dosyanın içinde gelende gerekli açıklama yok. o yüzden sorunlu olmuştur.
ahmet231
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb security kurmalımıyım

Mesaj gönderen ahmet231 »

teşekkürler birde burada arkadaşın hazırladığı yolla kurmayı deniyim .
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir