Portal konusunda tavsiye ihtiyacı ?
Portal konusunda tavsiye ihtiyacı ?
Aana sayfaya portal eklemek istiyorum ve tecrubelerinizden faydalanmak istedim... temel olarak haber ekleme, kayan yazi ve sozluk modulleri olmali diger ozellikleri ilk planda degil. Bunun için hangi portalı tavsiye edersiniz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ez portal yardım
Arkadaşlar ben portala haber ekleyemiyorum
yardım edermisiniz ayrıca
KB yi falan anlamadım
yardım lütfen!!!
yardım edermisiniz ayrıca
KB yi falan anlamadım
yardım lütfen!!!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Portal konusunda tavsiye ihtiyacı ?
Ana sayfanıza portal eklemek için EZ PORTAL sistemini kurmalısınız.farkas yazdı:Aana sayfaya portal eklemek istiyorum ve tecrubelerinizden faydalanmak istedim... temel olarak haber ekleme, kayan yazi ve sozluk modulleri olmali diger ozellikleri ilk planda degil. Bunun için hangi portalı tavsiye edersiniz.
Ez portal download link : http://phpbbhacks.com/download/4747 ayrıca portalınıza yada forumun farklı bir bölümüne haberleri eklemek için ise NEWS Mod u kurun download link: http://www.phpbbhacks.com/download/5015
Ancak tüm bunlar gözünüzde büyürse o zaman php plus kurunuz içinde istediğiniz herşey ve fazlası mevcuttur.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
ez portal basit ve süper kullanışlı tavsiye ederim..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
news
tşk arkadasım
naptınız
Naptınızda böyle oldu durduk yerdemi oldu, ayrıca forumunuz uzun zamandır açıkmıydı ve içinde bir sürü mesaj varmıydı (içmden bir ses date basenizin dolmuş oldunu söylüyor)
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
news
ya arkadasım aslında news mod u yükleyince oldu
o zman
O zaman yapmanız gereken şey yeniden kurmak yada kurmuş olduğunu zmod u baştan sona kontrol edeceksiniz. Şayet şu an için forumunuzu eski halinde görmek isterseniz eski dosyaları tekrar yükleyin elinizde yoksa buradan download edebilirsiniz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir