rc04 Kurumunda son aşamada hata

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mavideniz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

rc04 Kurumunda son aşamada hata

Mesaj gönderen mavideniz »

Selamlar RC04 sıfırdan yükledim hata verdi sildim rc02 yükledim gene aynı hatayı aldım
yardımcı olursanız sevinirim.

Tehlikeli ve düzeltilemez bir veritabanı hatası meydana geldi. Bu olabilir, çünkü belirlenen kullanıcı CREATE TABLES ya da INSERT verisi, v.b. için uygun izinlere sahip değildir. Daha fazla bilgiyi aşağıdan alabilirsiniz. Lütfen ilk önce hosting sağlayıcınız ile iletişime geçin ya da daha fazla yardımcı bilgi için phpBB'nin destek forumlarını ziyaret edin.

install_install.php [ 1177 ]

SQL : CREATE TABLE phpbb_attachments ( attach_id mediumint(8) UNSIGNED NOT NULL auto_increment, post_msg_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, topic_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, in_message tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, poster_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, is_orphan tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '1' NOT NULL, physical_filename varchar(255) DEFAULT '' NOT NULL, real_filename varchar(255) DEFAULT '' NOT NULL, download_count mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, attach_comment text NOT NULL, extension varchar(100) DEFAULT '' NOT NULL, mimetype varchar(100) DEFAULT '' NOT NULL, filesize int(20) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, filetime int(11) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, thumbnail tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, PRIMARY KEY (attach_id), KEY filetime (filetime), KEY post_msg_id (post_msg_id), KEY topic_id (topic_id), KEY poster_id (poster_id), KEY is_orphan (is_orphan) ) CHARACTER SET `utf8` COLLATE `utf8_bin`

Access denied for user 'xxxxx'@'%' to database 'xxxxx'
Kullanıcı avatarı
mavideniz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: rc04 Kurumunda son aşamada hata

Mesaj gönderen mavideniz »

bu mesajı attıktan sonra forumunuzun sql si üç kez hata verdi. Ben daha önce başka bir hostingde rc04 ü kurduktan sonra bendede veriyordu. Yahoo Botu sildim daha sonra o hata kaybolmuştu. Bu botlar çoğalınca forumu oldukça zorluyorlar. Banlamanızı tavsiye ediyorum.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 4 misafir