phpBB : Critical Error <> Could not open subSilver template

phpBB 2.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
sapphire
Kayıtlı Kullanıcı

phpBB : Critical Error <> Could not open subSilver template

Mesaj gönderen sapphire »

phpBB : Critical Error

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 570
File : functions.php

merhaba Kişisel Sayfam altına cpanel den fantastico menusunu kullanarak phpbb (2.0.22) kurdum (yonetici adı ve şifresi: admin) ve subsilver teması ile sorunsuz çalışıyor. Ancak internet indirdiğim bir temayı ftp ile templates klasorune yukleyip Genel Yönetim>Ayarlar>Varsayılan Stil adımlarından yuklediğim temayı secmeye çalıştığımda kutucukta sadece subsilver temasının olduğunu gordum bende ftp ile tekrar siteye bağlanıp templates klasorune internetten indirip yuklediğim 10929 isimli klasorun adını subSilver olarak değiştirdim subsilver klasorunun de adını başka bişey yapıp çıktım daha sonra yonetim paneline bağlanmak istediğimde yukarıdaki hatayı aldım , indirdiğim temayı kullanmam gerekiyor bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var.

indirip yuklemeye çalıştığım tema: Tema CAR

temanın sorunsuz çalıştığı başka bir adres: osc.template-help.com

ayrıca bu adreste http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=29697 bir dokuman buldum ama ingilizcem olmadığı için pek bişey anlamadım...
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: phpBB : Critical Error <> Could not open subSilver template

Mesaj gönderen Mirach »

Araştırmamızı sitemiz üzerinde yaptığımızda birçok başlığa ulaşıyoruz.

viewtopic.php?f=9&t=234
viewtopic.php?p=43574
viewtopic.php?t=1768&view=next

vs..
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kilitli

“2.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir