logo nasıl koyabilirim
logo nasıl koyabilirim
arkadaslar sitede acemiyimde styleTR teması kullanıyorum ama bi türlü logo nasıl yerleştirecem bulamadım yardımcı olursanız sevinirim gereksiz konu acmak istemedim ama forumda baya aradım bulamadım
Re: logo nasıl koyabilirim
Sanırım yardımcı olabilirim 
Ftpdeki /templates/StyleTR/images/ klasörü içinde logo.gif diye bir dosya var yani sitendeki orjinal dosyan onun altında bir tanede logo2.gif diye bir dosya var bu iki dosyayı indirip kendine göre düzenle, düzenlemiş olduğun dosyayı ftpdeki dosya ile değiştir.
Umarım yardımcı olmuşumdur

Ftpdeki /templates/StyleTR/images/ klasörü içinde logo.gif diye bir dosya var yani sitendeki orjinal dosyan onun altında bir tanede logo2.gif diye bir dosya var bu iki dosyayı indirip kendine göre düzenle, düzenlemiş olduğun dosyayı ftpdeki dosya ile değiştir.
Umarım yardımcı olmuşumdur

»»» The eclipsing ™ «««
Yardımlarından dolayı phpbbturkey'e teşekkürler...
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!..
ben yaptım olduda sey sytle tr temasında ıstedgın gıbı modları kurabılıdınmı yaw bana dıyolarkı stytr temasında ve dıger temalarda mod kurammasınız dıye
ya böyle koyunca çok küçük oluyo logo büyültme şansım varmı
Ben sitemde sytleTR yi bir ara kullanmıştım her mod kurulmuyor ama güzel tema gerçekleten LeBron un ellerine sağlıkdjtata yazdı:ben yaptım olduda sey sytle tr temasında ıstedgın gıbı modları kurabılıdınmı yaw bana dıyolarkı stytr temasında ve dıger temalarda mod kurammasınız dıye

overal_header.php diye bir dosya olması lazım tema klasörü içinde oradan ayarlayabiliyorsunDaDaSh yazdı:ya böyle koyunca çok küçük oluyo logo büyültme şansım varmı

»»» The eclipsing ™ «««
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir