phpbb3 rütbeleri

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
anatoliya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb3 rütbeleri

Mesaj gönderen anatoliya »

phpbb3 rütbelerini nerden bula biliriz şimdiden teşekurler.
Kullanıcı avatarı
esclamazione
Kayıtlı Kullanıcı

Re: phpbb3 rütbeleri

Mesaj gönderen esclamazione »

eğer doğru anladıysam "Kullanıcılar ve Gruplar - Rütbeleri Yönet" den ulaşabilirisiniz.
anatoliya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen anatoliya »

kardeş ben onu demiyorum onu buldumda rütbeleriniconları resimlerini soruyorum cevap gelmiyince dedim acaba phpbb3de bu özellik yokmu diye :D neyse tşkler kardeş
uniteamsah_16
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen uniteamsah_16 »

ftp den images dosyalarinin içinde ranks klasörü var. oraya rutbe resmi at. sonra yonetim panelinde rutbe ayarlarına tıklayınca o attığın resimler gözüküyor
http://www.uludagforum.net öğrencinin paylaşım mekanı
Besiktastr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Besiktastr »

images klasörünün içinde rank klasörü yok. avatars ve smiles var
8 Harf 3 Hece Sadece Be-şik-taş
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir