[Phpßß3 RC5] Alt Forum ?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
karamelek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Phpßß3 RC5] Alt Forum ?

Mesaj gönderen karamelek »

Merhaba Arkadaşlar. Ben Phpßß3 RC5 Kurulumu Yaptım.. Fakat Alt Forumların Hepsi Yanyana Değilde Her Satırda 2 Alt Forum Olacak Şekilde Nasıl Ayarlıyacam ? Daha Önce vBulletin Kullanıodum.. Ordan Basitti.. Şimdi Phpßß Kullanmaya Başladım.. Birde vBulletini Phpßß3 RC5 Sürümüne Nasıl Çevirebilirim.. Bu İki Konu Hakkında Detaylı Bilgi Verirseniz Çok Sevinirim. Phpßß Konusunda Henüz Yeniyim. SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Phpßß3 RC5] Alt Forum ?

Mesaj gönderen mc_kelleci »

alt forumlar 2 şer sutunlarla yapma olayı baya zor.bence uğraşma...ama alt alta tek sutün halinde yapabiliorsun.nasıl yapıldıgını öğrenmek için buraya bak = viewtopic.php?f=34&t=9880

vb den phpbb3 e geçmek için önce vb den phpbb 2.0.x e geçip oradan phpbb3 e yükseltmen lasım forumunu

vb den phpbb2 ye geçmek için bu konuyu incele = viewtopic.php?f=13&t=3633

phpbb2 den phpbb3 e yüksletmek için forumunu bu konuyu incele = viewtopic.php?f=20&t=7234
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir