forumuma sürekli spamlı mesajlar geldiği için yönetim panelinden üyelik şeklini admin onaylı yapmıştım ama denemek için kendim kayıt oldum üye olduğum adrese mail geldi ama foruma giriş yapamadım hatalı isim yada şifre diyor .
ayrıca admin olarak kulandığım mail adresine ise yeni üyeyle ilgili hiç bir ileti gelmedi acaba hata nedir .sonuçta benim onayımla üyeliği aktive edilmesi lazım değilmi .
admin onaylı üye
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: admin onaylı üye
onu yönetim panelinden yapacaksınız galiba. Denemedim ama üye yönetimine girin orada Aktivasyon bekliyor u normal üye yaparsanız düzelir. Eğer böyle değilse bile admin panelinde olacağını tahmin ediyorum..ahmet231 yazdı:forumuma sürekli spamlı mesajlar geldiği için yönetim panelinden üyelik şeklini admin onaylı yapmıştım ama denemek için kendim kayıt oldum üye olduğum adrese mail geldi ama foruma giriş yapamadım hatalı isim yada şifre diyor .
ayrıca admin olarak kulandığım mail adresine ise yeni üyeyle ilgili hiç bir ileti gelmedi acaba hata nedir .sonuçta benim onayımla üyeliği aktive edilmesi lazım değilmi .
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir