üye olunmuyor
üye olunmuyor
forumuma kimse üye olamıyor üye ol linkine tıkladıkdan sonra bilgileri doldurup gönderiyorsunuz ama yine aynı sayfaya dönüyor...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar sorunun boyutu biraz değişti... template olarak phpbb.com sitesinden indirdiğim subblack üye olmak istediğimde baan bilgilrimi soruyor ama bakarak yazıcağım kodun resmi ve kodu giriceğim bölüm çıkmıyor dolayısıyla sürekli yanlış oluyor ve sayfaya geri gönderiyor... şuan subsilvera geçtim bir problem yok bunu nasıl çözebilirim....
aynı sorun benim başımada gelmişti. O sorun görsel doğrulama kodunun template ın kayıt sayfasında yer almamasından kaynaklanıyor. Şu an doğrulama kodunun kodlarını hatırlamıyorum ama subsilver ın profile_add_body.tpl dosyasından doğrulama kodunu confirm_code olarak aratıp bulabilirsin. Bulacağın kodu kendi template ında tekrar profile_add_body.tpl dosyasına ekleyerek sorunu çözebilirsin.
Bak yapacağın şey çok basit şimdi git subsilver temasının içine giriş yap içndeki profile_add_body.tpl dosyasını al ve sonrada subblack temasının içine koy yani içndeki ile değştir. Sorunun düzelecektirfirar yazdı:evet hepsini bulunduruyorum...(bir tanesi hariç)
subsilverda resim sorgusunu kapatıp sublacke tekrar geçtim artk problem yok nasıl subblacke resim sorgusu ekliyebilirim sanırım bu özelliği taşımıyor...

Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir