Arkadaşlar Merhabalar Ben Forum Sayfasında Bir Kategori Oluşturup O Kategoriye Üye Kayıt İşleminde Formu Doldururken Belirtmiş Olduğu Üzre Değilde Sadece Adminin Ataması Üzerine O Kategoriye Ulaşabilecek Bir Mod Arıyorum Fakat Rütbe Vermeden Sıradan Kullanıcılar da Bu Kategoriden İzin Verildiği Takdirde Yararlanabilecekler..
Böyle Bir Mod Var Mı Acaba Daha Önce Admin Olduğum Bir Sitede Vardı Fakat Adını Bilmiyorum.. Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler..
Sadece Bay / Bayan Üye Girebilsin
Re: Sadece Bay / Bayan Üye Girebilsin
Normal bir sekilden forum izinlerini Ozel yaparak ayarlayabilirsin.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sanırım şifrelisini bu forumda görmüştüm. Yani sen o bölümün şifresini istediğin üyeye özel mesajla atacaksın onlar da girecekazoriqo yazdı:Arkadaşlar Merhabalar Ben Forum Sayfasında Bir Kategori Oluşturup O Kategoriye Üye Kayıt İşleminde Formu Doldururken Belirtmiş Olduğu Üzre Değilde Sadece Adminin Ataması Üzerine O Kategoriye Ulaşabilecek Bir Mod Arıyorum Fakat Rütbe Vermeden Sıradan Kullanıcılar da Bu Kategoriden İzin Verildiği Takdirde Yararlanabilecekler..
Böyle Bir Mod Var Mı Acaba Daha Önce Admin Olduğum Bir Sitede Vardı Fakat Adını Bilmiyorum.. Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler..

- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Mantıklı birşey arıyosun ama biraz zor bulursun gibi umuyorum.Ben de aramıştım daha önceden böyle bir şeyi forumumdaki "Bayanlara Özel" kategorisi için ama bulamamıştım.Zaman bulursam senin için yazmaya çalışıcam.Acil lazımsa bana ulaş hallederizazoriqo yazdı:Arkadaşlar Merhabalar Ben Forum Sayfasında Bir Kategori Oluşturup O Kategoriye Üye Kayıt İşleminde Formu Doldururken Belirtmiş Olduğu Üzre Değilde Sadece Adminin Ataması Üzerine O Kategoriye Ulaşabilecek Bir Mod Arıyorum Fakat Rütbe Vermeden Sıradan Kullanıcılar da Bu Kategoriden İzin Verildiği Takdirde Yararlanabilecekler..

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir