Sadece Bay / Bayan Üye Girebilsin

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
azoriqo
Kayıtlı Kullanıcı

Sadece Bay / Bayan Üye Girebilsin

Mesaj gönderen azoriqo »

Arkadaşlar Merhabalar Ben Forum Sayfasında Bir Kategori Oluşturup O Kategoriye Üye Kayıt İşleminde Formu Doldururken Belirtmiş Olduğu Üzre Değilde Sadece Adminin Ataması Üzerine O Kategoriye Ulaşabilecek Bir Mod Arıyorum Fakat Rütbe Vermeden Sıradan Kullanıcılar da Bu Kategoriden İzin Verildiği Takdirde Yararlanabilecekler..

Böyle Bir Mod Var Mı Acaba Daha Önce Admin Olduğum Bir Sitede Vardı Fakat Adını Bilmiyorum.. Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler..
MystQ
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Sadece Bay / Bayan Üye Girebilsin

Mesaj gönderen MystQ »

Normal bir sekilden forum izinlerini Ozel yaparak ayarlayabilirsin.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

azoriqo yazdı:Arkadaşlar Merhabalar Ben Forum Sayfasında Bir Kategori Oluşturup O Kategoriye Üye Kayıt İşleminde Formu Doldururken Belirtmiş Olduğu Üzre Değilde Sadece Adminin Ataması Üzerine O Kategoriye Ulaşabilecek Bir Mod Arıyorum Fakat Rütbe Vermeden Sıradan Kullanıcılar da Bu Kategoriden İzin Verildiği Takdirde Yararlanabilecekler..

Böyle Bir Mod Var Mı Acaba Daha Önce Admin Olduğum Bir Sitede Vardı Fakat Adını Bilmiyorum.. Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler..
sanırım şifrelisini bu forumda görmüştüm. Yani sen o bölümün şifresini istediğin üyeye özel mesajla atacaksın onlar da girecek ;)
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Black_America »

azoriqo yazdı:Arkadaşlar Merhabalar Ben Forum Sayfasında Bir Kategori Oluşturup O Kategoriye Üye Kayıt İşleminde Formu Doldururken Belirtmiş Olduğu Üzre Değilde Sadece Adminin Ataması Üzerine O Kategoriye Ulaşabilecek Bir Mod Arıyorum Fakat Rütbe Vermeden Sıradan Kullanıcılar da Bu Kategoriden İzin Verildiği Takdirde Yararlanabilecekler..

Mantıklı birşey arıyosun ama biraz zor bulursun gibi umuyorum.Ben de aramıştım daha önceden böyle bir şeyi forumumdaki "Bayanlara Özel" kategorisi için ama bulamamıştım.Zaman bulursam senin için yazmaya çalışıcam.Acil lazımsa bana ulaş hallederiz ;)

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir