arkadaşım sana daha önceki mesajımdada söyledim mod kurulum makalesini oku diyedriftci yazdı:bu kodu nereye yapıştıracaz bi sylermisiniz

arkadaşım sana daha önceki mesajımdada söyledim mod kurulum makalesini oku diyedriftci yazdı:bu kodu nereye yapıştıracaz bi sylermisiniz
yaben ondan bişey anlamadım resimli, falan anlatacak yokmumegaplatform yazdı:arkadaşım sana daha önceki mesajımdada söyledim mod kurulum makalesini oku diyedriftci yazdı:bu kodu nereye yapıştıracaz bi sylermisiniz
http://phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ OPEN = AÇ]------------------------------------------
#
aç dediği dosyayı acacaksın
#
#-----[ FIND = BUL ]------------------------------------------
#
açtıgın dosya içinde verdiği kodu bulacaksın
#
#-----[ BEFORE, ADD = ÜST SATIRA EKLE ]------------------------------------
#
verdiği kodu buldugun kodun bir satır üstüne ekliceksin
#
#-----[ REPLACE WITH = DEĞİŞTİR ]------------------------------------------
#
buldugun kodu verdiği kodla değiştirceksin
#
#-----[ AFTERR, ADD = ALT SATIRA EKLE]------------------------------------
#
verdiği kodu buldugun kodun altına ekliceksin
Onların çıkmamasının bu modla bi alakası yok.prophEcy yazdı:modu yükledim.ama anasayfadaki forumların solunda yer alan resimler(yeni mesaj yok yeni mesaj var vsvs) neden çıkmaz?
prophEcy yazdı:anladım eyvallah da genel ayarlara girerkende yine hata veriyo ben sadece şey sorucam.dreamweaver kullanıyorum değiştiripte kaydettiğim dosyalar mesela belgelerime kaydedersem /belgelerim/index.php diye kayıt oluyo ama ismi normal index.php olarak gözüküyo bunuda işte senin dediğin gibi siteye upload edince sorun çıkıyor.Önceden böyle birşey olmuyodu bunu nasıl düzeltebilirim? şimdiden teşekkürler
Niye bir sorun çıksınki çıkabilcek tek sorun viewtopic ve viewforum sayfalarında saniyeden daha küçük oluşacak saliselik yavaşlama olabilir ...55477248462 yazdı:ben bu modu viewtopic ve viewforum a uyarladım bir sorun çıkma ihtimali var mı ?
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir