arkadaşlar phpbb 3 kurdum temam black diamond. arkaplana resim eklemek istiyorum ve forumu daraltmam lazım. nasıl yapabilirim?
yardımcı olursanız sevinirim
phpbb3te arkaplan ekleme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpbb3te arkaplan ekleme
temanı bilmiyorum prsosilver gibi .css tabanlıysa aşağıdaki gibi temanı daraltabilirsin...
900px değerini oynayarak forumun genişliğini ayarlayabilirsin.
not: yedek almayı unutma.ayrıca işlemi bitirdikten sonra zulaları temizle.ACP den temaları şablonları felan yenile.bu işlemleri bitirdikten sonra sayfayı iki kere yenile.ondan sonra işe yaramadı de...
Kod: Tümünü seç
--AÇ--
theme/common.css
--BUL--
#wrap {
padding: 0 20px;
min-width: 650px;
}
--BUNULA DEĞİŞTİR--
#wrap {
padding: 0 20px;
min-width: 650px;
width: 900px;
margin: 0 auto;
}
900px değerini oynayarak forumun genişliğini ayarlayabilirsin.
not: yedek almayı unutma.ayrıca işlemi bitirdikten sonra zulaları temizle.ACP den temaları şablonları felan yenile.bu işlemleri bitirdikten sonra sayfayı iki kere yenile.ondan sonra işe yaramadı de...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

- CitLemBiK
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kelleci sanirim basliklari karistirdin...
Arkadas arka plana resim eklemek istemis , forumu daraltmak yada genisletmek degil...
Saygi ve Sevgiler...
CitLemBiK...
Arkadas arka plana resim eklemek istemis , forumu daraltmak yada genisletmek degil...
Saygi ve Sevgiler...
CitLemBiK...
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
denemedim kafadan yaziyorum ;;;
colours.css yi ac
bul
html, body {
color: #68696D;
background-color: #FFFFFF;
}
kirmizi yeri bununla degistir...
background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/arkaplanresmin.jpg");
olmazsa baska biseyle bakarim..
colours.css yi ac
bul
html, body {
color: #68696D;
background-color: #FFFFFF;
}
kirmizi yeri bununla degistir...
background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/arkaplanresmin.jpg");
olmazsa baska biseyle bakarim..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çitlembik ben bildigim kadarını cevapladım.arkadaş bunuda istemiş...forumu daraltmam lazım
kuaza arkadaşımızın yazdıgı işe yaramazsa benim yazdıgımıda deneyebilirsin.kuaza arkadaşın gösterdiği kırmızı yeri değiştireceksin.
Kod: Tümünü seç
background-image: url('images/arkaplanresmin.jpg');
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

mc arkadasimizinkinide denersin benim verdigim olmazsa...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir