Arkaplan'a repeat-x uygulamak istiyorum

phpBB 2.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
sideLord
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkaplan'a repeat-x uygulamak istiyorum

Mesaj gönderen sideLord »

Merhaba arkadaşlar. Forumumdaki arkaplan düz renk. ben bunu imaj yapmak ve repeat-x komutu kullanmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğimi söylermisiniz acaba?

Teşekkürler şimdiden..
>> Paylaşmak güzeldir.
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Arkaplan'a repeat-x uygulamak istiyorum

Mesaj gönderen Black_America »

sideLord yazdı:Merhaba arkadaşlar. Forumumdaki arkaplan düz renk. ben bunu imaj yapmak ve repeat-x komutu kullanmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğimi söylermisiniz acaba?

Teşekkürler şimdiden..
Hangi temayı kullanıyosan "overall_header.tpl" yi ek olarak (rarlıyarak) buraya at hallediyim ;). Ama bi kaç bilgi veriyim istersen kendin yap: önce "overall_header.tpl" yi aç(/templates/Tema_adi/overall_header.tpl) orda body { ile başlayan bi tag vardır(yani subSilver'da şimdilik öyle eğer başka kullanmıyosan bunu yap) onun arasına(herhangi bi yer ama "{" ve "}" arasında olmasına dikkat et)

Kod: Tümünü seç

background-image: url(images/resimin_adi.jpg);
background-repeat: repeat-x;
Eğer body muhabbeti var ve sen bunu ekledin ama yemediyse

Kod: Tümünü seç

background-image: url(templates/tema_adi/images/resimin_adi.jpg);
background-repeat: repeat-x;
Eğer "body {" ile başlayanı overall_header.tpl de bulamazsan "tema_adin.css" içinde kesin vardır.Yapamazsan söyle yardımcı olalım.

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
sideLord
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

teşekkürler hemen uyguluyorum.

Edit: teşekkürler. benim yaptıgım hata backround-color: u değiştmekmiş :) o taglara dikkat etmemişim. yoksa ekledigim kodlar doğruydu. Gece 4 te uğraştığım için belki ondan dikkatsiz davrandım :)

Tekrardan teşekkürler.
>> Paylaşmak güzeldir.
sideLord
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Tekrardan merhaba dostum. Ya şey sormak istiyorum şimdi de. Arka planı atıyorum. Fakat temanın bittigi yerde arkaplan sabit rengi (color) u duruyor yani. bunu nerden değiştiriyoruz? theme_info.cfg den değiştiriyorum fakat değişmiyor. Başka nerede varki bu kod?

Umarım anlatabilmişimdir sorunumu...
>> Paylaşmak güzeldir.
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Black_America »

sideLord yazdı:Tekrardan merhaba dostum. Ya şey sormak istiyorum şimdi de. Arka planı atıyorum. Fakat temanın bittigi yerde arkaplan sabit rengi (color) u duruyor yani. bunu nerden değiştiriyoruz? theme_info.cfg den değiştiriyorum fakat değişmiyor. Başka nerede varki bu kod?

Umarım anlatabilmişimdir sorunumu...
Arkaplan resim değilse senin dediğin problem olmaz.Yani renklerde öyle bir problem olmaz.Onu deiştirsen değiştirsen overall_header.tpl de bulursun(tabii teman ne bilmiyorum) veya tema_adı.css...

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Kilitli

“2.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir