138 adet phpbb2 modifikasyonu (Türkce dil dosyalari icinde)

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
CitLemBiK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

138 adet phpbb2 modifikasyonu (Türkce dil dosyalari icinde)

Mesaj gönderen CitLemBiK »

Ben yakinda phpbb3'e gececegim icin bunlari paylasmakda zarar görmüyorum...

Cogusunun türkcelestirmesi bana ait olan 138 adet phpbb2 modifikasyonu , hepside en son versiyon...

Mod versiyonlarini sürekli takip ediyorum , ondan emin konusuyorum son versiyon diye...

[Bağlantı silindi] indirebilirsiniz modlari...

Eger modifikasyonlarin neye yaradigina dair aciklama ariyor yada merak ediyorsaniz oda [Bağlantı silindi] umarim isinize yarar...

Gönül isterdiki teker teker tanitarak verseydim modlari ama , bu biraz zor benim icin zaman acisindan...

Umarim kurallar dahilinde paylasim yapiyorumdur...

Saygi ve Sevgiler...

CitLemBiK...
En son ESQARE tarafından 20.09.2007, 18:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: MOD duyuruları kurallarına uygunsuz başlık.
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: 138 adet phpbb2 modifikasyonu (Türkce dil dosyalari icinde)

Mesaj gönderen Mirach »

İlgin ve düşüncen için teşekkür ederim..Fakat butür bir paylaşım ne derece sağlıklı olur,kendimize soralım.. -soralım..
bu başlıkta arama sonucu alamıyoruz,uzun ömür sağlıyamıyoruz.
Hacklist açılmamasına rağmen bahsedilen 138 modun birçoğunun zaten sitemizde mevcut olduğunu düşünüyorum.Olmayanları ayrı birer başlıkta şekillendirirsek daha yararlı olmuş oluruz.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir