[MOD]Başlık Onay

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [MOD]Başlık Onay

Mesaj gönderen Black_America »

phpBB-TR yazdı:bunda forum id lerine göre yaparsak daha güzel olur? veya öyle mi?

her forumda 'başlık onay'ı olmasının -bence- kötü olduğunu düşünüyorum..
Her forumun ayrı ayrı onaylanma özelliği vardı ve yine var.Yoksa kim uğraşıcak o kadar şeyle gerçi hepsini bi butonla onaylayabiliyosun ama bu daha çok (yasal mı bilmem ama) warez düşünen arkadaşlar için(bence).Yorum senin yorumun kötü olmasına lafım yok teşekkür ederim eleştrin için...

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
GechE
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen GechE »

Ben bunu plusa uyarlıyamadım,bunu yapabilen biri varsa ve yardımcı olursa sevinirim..
emre86
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen emre86 »

modu kurdum ama mesaj onaylamadan da, diğer üyeler tarafından görünüyor.ACP>Forum Yönetimindeki checkbox SQL sorgusu okutulmasına rağmen hiç seçili durmuyor.
İnadına 2x
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Black_America »

emre86 yazdı:modu kurdum ama mesaj onaylamadan da, diğer üyeler tarafından görünüyor.ACP>Forum Yönetimindeki checkbox SQL sorgusu okutulmasına rağmen hiç seçili durmuyor.
Kurulumunu tekrar baştan kontrol et yanlış yerlere yapıştırmışsındır...

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir