Giriş Sorunu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Giriş Sorunu
ya ben siteye giriş yapamıyorum her ne kadar şifremi doru girsemde giriş yapamıyorum yardım lütfen
- Webmasters
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Giriş Sorunu
Peki sana sürekli şifrenizin kullanım süresi dolmuştur gibi bir uyarı veriyor ve şifreni deiştirmeye yönlendiriyor mu , silah sesi çıkıyor mu Pattlaneth-6-6-6 yazdı:ya ben siteye giriş yapamıyorum her ne kadar şifremi doru girsemde giriş yapamıyorum yardım lütfen

soru sormussun yardım edilmek istenmiş ama senden ses seda yok.. forumun amacına ters bir durum..Webmasters yazdı:Peki sana sürekli şifrenizin kullanım süresi dolmuştur gibi bir uyarı veriyor ve şifreni deiştirmeye yönlendiriyor mu , silah sesi çıkıyor mu Pattlaneth-6-6-6 yazdı:ya ben siteye giriş yapamıyorum her ne kadar şifremi doru girsemde giriş yapamıyorum yardım lütfen
arkadasım benim sorum sadece mozilla firefoxta, bunda giriş sorun yasıyorum.. nick ve şifreyi giriyorum ana sayfaya dönüyor giriş yapılmamıs olarak. FF nin son sürümü üstelik, eskisinde de vardı yenisinde de var..
bu konuda bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var.. İE 7 de sorun yok..
- Webmasters
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hımmm phpBB2 içinmiydi yoksa subsilverteması içöin miydi bir tür mozilla firefoxta fixi vardı onu bulup kurmayı dene ben modun ismini hatırlayamadım ......
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir