Giriş Sorunu

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
laneth-6-6-6
Kayıtlı Kullanıcı

Giriş Sorunu

Mesaj gönderen laneth-6-6-6 »

ya ben siteye giriş yapamıyorum her ne kadar şifremi doru girsemde giriş yapamıyorum yardım lütfen
Kullanıcı avatarı
Webmasters
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Giriş Sorunu

Mesaj gönderen Webmasters »

laneth-6-6-6 yazdı:ya ben siteye giriş yapamıyorum her ne kadar şifremi doru girsemde giriş yapamıyorum yardım lütfen
Peki sana sürekli şifrenizin kullanım süresi dolmuştur gibi bir uyarı veriyor ve şifreni deiştirmeye yönlendiriyor mu , silah sesi çıkıyor mu Patt :D
FriDeN_2
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FriDeN_2 »

Webmasters yazdı:
laneth-6-6-6 yazdı:ya ben siteye giriş yapamıyorum her ne kadar şifremi doru girsemde giriş yapamıyorum yardım lütfen
Peki sana sürekli şifrenizin kullanım süresi dolmuştur gibi bir uyarı veriyor ve şifreni deiştirmeye yönlendiriyor mu , silah sesi çıkıyor mu Patt :D
soru sormussun yardım edilmek istenmiş ama senden ses seda yok.. forumun amacına ters bir durum..
arkadasım benim sorum sadece mozilla firefoxta, bunda giriş sorun yasıyorum.. nick ve şifreyi giriyorum ana sayfaya dönüyor giriş yapılmamıs olarak. FF nin son sürümü üstelik, eskisinde de vardı yenisinde de var..
bu konuda bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var.. İE 7 de sorun yok..
Kullanıcı avatarı
Webmasters
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Webmasters »

Hımmm phpBB2 içinmiydi yoksa subsilverteması içöin miydi bir tür mozilla firefoxta fixi vardı onu bulup kurmayı dene ben modun ismini hatırlayamadım ......
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir