slm
100mb lık bi hosta sahibim forumu kurdum 2 tane template var baskada bisi yok bide üyelerin yazıları sorunum ftp ile mesela yeni bir tema upload edicekken hata veriyor ve diyorki 100 mb ı gectin 177mb -77 mb felan yazıyor sonuc olarak 500 kb bişey bile upload edemiyorum.kontrol panelden baktıgımda 100mb alan ve kullanılan 4.92 mb diyor ozaman nasıl 77 mb gecmiş oluyorum kotayı veya bi hata yapıyosam ne yapmam lazım yardım eden olursa çok makbule gecicek.
tesekkürler
Ücretli hosttaki sorunum
Re: Ücretli hosttaki sorunum
Bi şekilde alanını yiyen bir sistem vardır..
Mesela log dosyaları varsa alanını bitirir. ve sen bir şey atmaya çalıştığında bu ortaya çıkabilir..
Ya da başka bir programla dene..
Mesela log dosyaları varsa alanını bitirir. ve sen bir şey atmaya çalıştığında bu ortaya çıkabilir..
Ya da başka bir programla dene..
napmam lazım peki bu log dosyaları nerdedir silmem felan mı lazım ? açıklayan olursa sevinirim
tesekkürler
tesekkürler
www klasörünün bulunduğu yerde olabilir..
Yani logdan olduğu kesin değil ama bi ara ben de böyle bir sorun yaşamıştım ve onları her gün silerek kurtulabilmiştim..
Yani logdan olduğu kesin değil ama bi ara ben de böyle bir sorun yaşamıştım ve onları her gün silerek kurtulabilmiştim..
evet sorun log dosyalarıymıs fakat silemiyorum o dosyaları ,sanırım hostin firması ile görüsmem gerekecek yada senin bildigin bişe varsa yardımlarını bekliyorum.
tesekkürler
tesekkürler
silmekten başka çözümn yok sanırım..
Ama o günün dosyasını silmeye çalışma çünkü erişim engellenir(hala üzerine yazmakta olduğundan) ama diğerleri silerken bi sorun olacağını sanmıyorum..
Ama o günün dosyasını silmeye çalışma çünkü erişim engellenir(hala üzerine yazmakta olduğundan) ama diğerleri silerken bi sorun olacağını sanmıyorum..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir