Yakusha f5 hakkında

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ArmageddoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yakusha f5 hakkında

Mesaj gönderen ArmageddoN »

benim kullandığım phpbb2.0.20 forumum var. ve yakusha'yı kurmak istiyorum yakusha'nın bütün dosyalarını forum klasörüme attım ve yeniden install yaparken güncelle seçeneğini seçip devam ediyorum ama aşağaıdaki gibi bir hata veriyor.Bunu nasıl çözebilirim.

Teşekkürler.

Hata:

Unable to get list of smilies from the DB
1146: Table 'universal.smiles' doesn't exist

SELECT code, smile_url
FROM smiles
Kaybedeceklerin, kazanacaklarından fazla ise; neden kazanasın ki?
Univers@L Mu Online
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yakusha f5 hakkında

Mesaj gönderen Dn_35 »

ArmageddoN yazdı:
Unable to get list of smilies from the DB
1146: Table 'universal.smiles' doesn't exist

SELECT code, smile_url
FROM smiles
veritabanında universal.smiles tablosunu bulamadım diye haber veriyor. veritanınını yakusanın tablo yapısına göre güncellemen lazım. indirdiğim yakusa dosyasınınn içinde vardır.
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sabri ünal »

güncelleme özelliği sadece yakusha f4 sürümünden güncelleme içindir...

bir 4 aya yakın zamandır yakusha ile uğraşıyoruz da,

yakusha alfa
yakusha beta -> beta f4 -> f4+ -> f4.002 -> f4.2020
yakusha f5

üçüncü nesil ve 7. sürüm diyebiliz, eğer phpbb forumdan yakusha f4 sürümüne geçmek istiyorsanız, ÇEVİRİM seçeneğini kullanmanız gerekmektedir.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

sabriünal,peki hani benim sitede kurulu olan vardı ya f4+ dı sanırım...bi türlü vakit bulup da güncelleyemedim,sen bu arada yakusha f5 i çıkardın...ondan direk yakusha f5 e geçiş oluyormu?bugün vaktim varken güncelleyeyim diyorum :) bide ben o siteye aquamp(radyo)yada toplist modu ekliycem.bi sorun çıkarır mı sence?
Kullanıcı avatarı
ArmageddoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yani şimdi bu demek oluyor ki ben phpbb'deki bütün datalarımı kayıp mı edeceğim? :cry: Çevirme işlemi nasıl oluyor???
Univers@L Mu Online
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

fatihbaz yazdı:sabriünal,peki hani benim sitede kurulu olan vardı ya f4+ dı sanırım...bi türlü vakit bulup da güncelleyemedim,sen bu arada yakusha f5 i çıkardın...ondan direk yakusha f5 e geçiş oluyormu?bugün vaktim varken güncelleyeyim diyorum :) bide ben o siteye aquamp(radyo)yada toplist modu ekliycem.bi sorun çıkarır mı sence?
ustam, zaten ben f4 serisinden f5 e geçiş için böyle düzenli çalışıyorum...

evet var, ve böyle de devam edecek! f4 üstünden, kurulum dosyalarını kullanarak f5 sürümüne geçebilirsin...
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ArmageddoN yazdı:Yani şimdi bu demek oluyor ki ben phpbb'deki bütün datalarımı kayıp mı edeceğim? :cry: Çevirme işlemi nasıl oluyor???
hayır, standart phpbb içinde yakusha f5 sürümüne geçerken hiçbir veri kaybı olmamaktadır... bir tek şehir kısmı, yeni mod ile uyumlu olsun diye bir kereliğine boşaltılacaktır ve eski girdiler tarih olacaktır... :) onun dışında hiç bir kaybınız olmayacaktır !

ve bence bir çok kazancınız olacaktır.
Kullanıcı avatarı
ArmageddoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çevirme işlemi için; Eski forumumu kaldırıp, sonra yahusha'yı upload edicem ve ardından da install deyip MySQL seçeneklerinde yukşe yerine guncelle seçeneğini seçip yine verileri aynen girip devam edicem yani. Ya beni mazur görün tekrar tekrar soruyorum ama Foruma bir şey olmasından kortuğumdan bu. :cry:
Univers@L Mu Online
Kullanıcı avatarı
khan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen khan »

merhaba ben sorunsuz çeviri yaptım...önce yakusanın dosyalarını ftp ile ana dizine attım,değişmesi gerekenıer değişti,sonra setup/install.php çalıştırıp phpBB den çevirme yaptım,ftp yoluyla 777 leri hallettim ve forumum tüm üye ve mesajlarıyla yakusa oldu AMA!!!!!!!!!
şu giriş sayfası hiç hoşuma gitmedi KILLBILL falan boşuna zaman kaybı oluyor üyeler için bu sayfayı nasıl kaldırırız?????????
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

forum dosyaları içinde verilmişti, common.php ile ilgili küçük bir düzenlemeyle zaten kaldırabilirsin, dosyalar içinde zaten bu konuyla ilgili bir not vermiştim :)
Kullanıcı avatarı
khan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen khan »

sabri hocam bi anlatsan zahmet olmazsa :roll:
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

eski sürüm hakkında bir soru. başlık çöplük olmuş
Kilitli