portal oluşturma
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: portal oluşturma
EEEEEEEEE bu portalı nasıl kurcaz ? Z
forum ana sayfası haricinde sadece portal ın arka plan rengını nasıl degıstırebılırız
Portalı yapana sormaya denesen ?rhn_35 yazdı:forum ana sayfası haricinde sadece portal ın arka plan rengını nasıl degıstırebılırız

Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
hangi portal bu ?
Kısaca şöyle olabilir; portala ait bir header bişey temasını aç css sok içine
<style>
body {
background-color:#HEX;
}
<style>
bu kodlar phpbb3 css kodlarından veya css çağırmalarından sonra olursa, kendinden önceki tüm body arka plan renklerinin üzerine yazar.
Kısaca şöyle olabilir; portala ait bir header bişey temasını aç css sok içine
<style>
body {
background-color:#HEX;
}
<style>
bu kodlar phpbb3 css kodlarından veya css çağırmalarından sonra olursa, kendinden önceki tüm body arka plan renklerinin üzerine yazar.
En son phpbb6 tarafından 18.05.2008, 18:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://www.phpbb3portal.com/phpbb6 yazdı:hangi portal bu ?
bu linkteki portal
teşekkür ederim phpbb6 dediğin gibi yaptım sadece portal ın arkaplan rengi değişti
- VeLiDeSiDeRo
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bilen biri " site kurulum makalesi" gibi portal kurulumu anlatabilirmi? Çünki yapılan en ufak hata büyük sorunlar ortaya cıkarıyor.
Phpbb 3.0.5 kullanıyorum.Portal kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım.
Phpbb 3.0.5 kullanıyorum.Portal kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım.
Fazlada şey yapmamak lazım...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir