http://www.pcdersanesi.org/portal.php sitesindeki hata ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz
Could not query announcements information
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND t.topic_time <= 1191911406 AND t.topic_poster = u.user_id AND ' at line 5
SELECT t.*, pt.*, u.username, u.user_id, p.post_id, p.enable_smilies FROM ( phpbb_topics AS t, phpbb_users AS u, phpbb_posts_text AS pt, phpbb_posts AS p ) WHERE ( t.forum_id IN () AND t.topic_time <= 1191911406 AND t.topic_poster = u.user_id AND t.topic_first_post_id = pt.post_id AND t.topic_first_post_id = p.post_id ) ORDER BY t.topic_time DESC LIMIT 0,5
Line : 37
File : fetchposts.php
nasıl düzeltirim
Lütren acil yardım
portal.php hatası
Re: portal.php hatası
Could not query announcements information
Duyuru moduyla alakalı bi problem var sanırım..
fetchposts.php'yi kontrol et bence.
Duyuru moduyla alakalı bi problem var sanırım..
fetchposts.php'yi kontrol et bence.
php den çok anlamasam da baktım biraz ama bişe bulamadım ya bu ilk kurulumumda olan bi hata yani kurulumu bitiriyorum bi sorun yok foruma bastığımda hiç bir problem yok ana sayfa yazısına bastığımda bu hata geliyo bi el atın lütfen yaa
php den çok anlamasam da baktım biraz ama bişe bulamadım ya bu ilk kurulumumda olan bi hata yani kurulumu bitiriyorum bi sorun yok foruma bastığımda hiç bir problem yok ana sayfa yazısına bastığımda bu hata geliyo bi el atın lütfen yaa
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://www.pcdersanesi.org/portal.php vermiş ya başta..mc_kelleci yazdı:siteni göremiyorum...
Arkadaşım yakusha'nın destek sitesine başvur bence..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir