[İSTEK] 2.0.19 dili türkçe yapamıyorum...
[İSTEK] 2.0.19 dili türkçe yapamıyorum...
2.0.19 dili türkçe yapamıyorum...yardımcı olursanız sevınırım.
Re: [İSTEK] 2.0.19 dili türkçe yapamıyorum...
Tüm dil dosyalarımızın içinde forumun nasıl türkçeleştirebileceğiniz detaylı şekilde anlatılmıştır ama takıldığın yeri detaylı anlatsan nerede hata yaptığını anlayabilirdik
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
gerekli dosyaları gerekli yerlere attıysan sorun olmaması lazım, ayrıca son sürüm 2.0.22 dir güncellemeni öneririm, hatta phpbb3.0 a geçiş bile yapabilirsin.
işte o gerekli yerleri bilsem atacam siteyi açalı 5dk olmadı şimdilik forumları olusturabildim.Alt forum ekleyemedim bi de adresimi bulamıyorum ya...pikachu yazdı:gerekli dosyaları gerekli yerlere attıysan sorun olmaması lazım, ayrıca son sürüm 2.0.22 dir güncellemeni öneririm, hatta phpbb3.0 a geçiş bile yapabilirsin.

phpbb 2.0 sürümlerinde direkt olarak alt forum özelliği mevcut değil, ayrı bir modla yapman lazım onu. dil dosyalarını laguage klasörü içine atacaksın ama bence phpbb3.0 a güncelle, phpbb2.0 da bulunmayan bir çok özellik standart olarak geliyor. eğer siten daha yeniyse ve üye ve msj yoksa direkt phpbb3 kur
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir