Phpbb3 e google reklamlarını yerleştirmek?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- esclamazione
- Kayıtlı Kullanıcı
Phpbb3 e google reklamlarını yerleştirmek?
merhaba google reklamlarını phpbb3 forumuma nasıl yerleştireebilirim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Phpbb3 e google reklamlarını yerleştirmek?
Panelden stiller/şablonlar/kullandıgın stilin yanındaki düzenle butonuna tıkla
şablon dosyaları cıkacak burdan eğer reklamı ustte koymak istiyorsan overallheader.html alta koymak istiyorsan overallfooter.html dosyalarının içine kodu atabilirsin.
İstersen panelden değilde ftp den bu dosyaları bulup kodu ekleyip yeniden yukleyerekte yapabilirsin.
şablon dosyaları cıkacak burdan eğer reklamı ustte koymak istiyorsan overallheader.html alta koymak istiyorsan overallfooter.html dosyalarının içine kodu atabilirsin.
İstersen panelden değilde ftp den bu dosyaları bulup kodu ekleyip yeniden yukleyerekte yapabilirsin.
teşekkürler kardeş
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu cesit reklam yerlestirmek basit...
Burda bahsedilen....
Eskisi gibi Ilk mesajin ustunde goruncecek reklam........
Burda bahsedilen....
Eskisi gibi Ilk mesajin ustunde goruncecek reklam........
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
inline_banner_ad_103 adli mod....
Konuya tam cozum....
her konu basligindan hemen sonra otamatik kod koyuyorr...
her sayfada 1 kere.....
diger modlari denedim ise yaramadi
Konuya tam cozum....
her konu basligindan hemen sonra otamatik kod koyuyorr...
her sayfada 1 kere.....
diger modlari denedim ise yaramadi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
peki google reklamlarını her konunun en başına nasil koycaz. mod olmadan halledilebilme şansı varmı
http://www.uludagforum.net öğrencinin paylaşım mekanı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ne tuhaf iki reklam koyma calısması yaptım ikiside basarısız oldu
her konu basına ve bu sayfadaki index te logo altına reklam koymak istedim ama olmadı reklamlar cıkmıyor. 3.04. subsilver2

her konu basına ve bu sayfadaki index te logo altına reklam koymak istedim ama olmadı reklamlar cıkmıyor. 3.04. subsilver2
Forum ana sayfasına üste yerleştirmek içinesclamazione yazdı:merhaba google reklamlarını phpbb3 forumuma nasıl yerleştireebilirim.
aç: adminpanel > stiller > şablonlar > temanız > düzenle > seç > overal_header.html
Bul:
Kod: Tümünü seç
<li class="rightside"><!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->{LAST_VISIT_DATE}<!-- ELSE -->{CURRENT_TIME}<!-- ENDIF --></li>
</ul>
<center>Reklam Kodlarınız>/center>
adminpanel > stiller > şablonlar > temanız > düzenle > seç > overal_footer.html
Bul:
</body>
</html>
<center>Reklam Kodlarınız</center>
Konu içine ilk mesaja en üste yan yana iki reklam eklemek için:
Not: Konu içine ekleyeceğiniz reklam boyutlarının 300X250 Boyutlarında olması düzgün görünmesini sağlar.
adminpanel > stiller > şablonlar > temanız > düzenle > seç > viewtopic_body.html
Bul:
<div class="content">
<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
<table>
<tr>
<td>
<center><DIV ALIGN="Left"><center>REKLAM KODLARINIZ 1</center></DIV>
</td><td>
<DIV ALIGN="Right"><center>REKLAM KODLARINIZ 2</center></DIV></center>
</td>
</tr>
</table>
Konu İçine İlk mesajın ve ikinci mesajın altına eklemek için:
adminpanel > stiller > şablonlar > temanız > düzenle > seç > viewtopic_body.html
Bul:
<!-- ENDIF -->
{postrow.MESSAGE}
<br></br><center>Reklam Kodlarınız</center>
Yeni bir güne gülümse !
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
detaylı anlatım için tesekkürler basoglanh.
önbellegi temizledikten sonra reklamlar görünüyor. işe yaradı
önbellegi temizledikten sonra reklamlar görünüyor. işe yaradı

Rica ederim.
Konu ve mesaj sayfalarında gösterim için viewtopic_body.html dosyasında deneme yanılma yöntemi ile farklı yerlere reklam yerleştirmesi yapabilirsiniz. Değişiklik yapmadan önce yedek almayı unutmayınız.
Konu ve mesaj sayfalarında gösterim için viewtopic_body.html dosyasında deneme yanılma yöntemi ile farklı yerlere reklam yerleştirmesi yapabilirsiniz. Değişiklik yapmadan önce yedek almayı unutmayınız.
Yeni bir güne gülümse !
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
denemedigim varyasyon kalmadı valla. konu içinde reklamları gösterememiştim. verdigin bilgi ile sitede logo altına bir kaç deneme sonra reklam gösterebildim.
digerlerinide deneyecegim.
digerlerinide deneyecegim.
güzel paylaşım teşekkür ederim
Siteyi açalı 3-4 sene oldu artık ben de reklam koyma çalışmalarına başladım bugünlük olmadı ama bir gün ben de "oldu" diye sevineceğim inşallah
iyi geceler..
Denediklerim: 2 reklam yanyana normal 1. mesaja reklam
---------------------------------------------------------------
Yanlış mı olmuş bir bakabilirmisiniz?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 298

Denediklerim: 2 reklam yanyana normal 1. mesaja reklam
<table>
<tr>
<td>
<center><DIV ALIGN="Left"><center>9642846150</center></DIV>
</td><td>
<DIV ALIGN="Right"><center>9672064247</center></DIV></center>
</td>
</tr>
</table>
<br></br><center><script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "ca-pub-8841777726255371";
/* BeciKoyu2 */
google_ad_slot = "9672064247";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
Yanlış mı olmuş bir bakabilirmisiniz?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 298
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba Ben Reklamı Logomun Yanına Koymak İstiyorum.
Bu Konuda Yardımcı Olur musunuz ?
Bu Konuda Yardımcı Olur musunuz ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir