Ben google adsense'ye geçen sene kullandığım kendi sitemin mailiyle kayıt oldum, fakat sitemin domaini bu sene çalındı, haliyle mail servisini de kullanamaz oldum. Google ads. de hesabım 50$ı geçince bana PIN kodu yolluyolarmış ödemeyle ilgili, fakat bu PIN kodu haliyle bana ulaşmadı. Ben de mail adresimi değiştireyim, bir dahaki PIN yollama zamanında bana ulaşmış olsun dedim ve gmail adresimle değiştirdim. Sitedeki reklamlarda firefox tavsiyeleri hariç hiç bir sorun yoktu. Fakat mail adresimi değiştirdikten 20 saat geçmeden reklamların hiç biri görünmez oldu. Google ads.'deki hesabıma eski mail adresiyle girmeye çalışıyorum bana;
Kod: Tümünü seç
Hesap Etkin Değil
Bu login onaylanmamış bir başvuruya bağlı olduğu için henüz bir AdSense hesabına sahip değil. Başvurunuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize gönderdiğimiz mesajı inceleyin.
AdSense anasayfasına geri dön.
hata mesajını veriyor. Değiştirdiğim mail adresiyle yani gmail adresiyle girmeye çalışıyorum;
Kod: Tümünü seç
Hoş geldiniz! Google Hesaplarına kullanıcıadım@gmail.com e-posta adıyla ve Google Hesap şifrenizle giriş yaptınız. Ancak, bu bilgiler AdSense hesabı e-posta adresinizden ve/veya şifrenizden farklıdır. Bir AdSense yayıncısıysanız, AdSense e-posta adresinizle ve şifrenizle giriş yapmayı deneyin.
bu hata mesajını veriyor. Yaklaşık 4 gün geçti mail adresimi değiştirdiğim. Acaba banlandım mı? Yoksa mail adreslerini dğeiştirmeleri bu kadar uzun sürüyor mu?
Yardımlarınızı bekliyorum, 1 yıldır biriken tüm para uçup gidicek yoksa