phpBB2'den phpBB3'e geçişteki Kullanıcı girişi sorunu?

Diğer kullandığınız forum yazılımlarınızı phpBB 3.0.x sürümlerine dönüştürmek için yardıma ihtiyacınız varsa bu forumda paylaşabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:2szxnfek]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:2szxnfek] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:2szxnfek]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:2szxnfek]

- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:2szxnfek]Site kurallarımızı[/url:2szxnfek] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpBB2'den phpBB3'e geçişteki Kullanıcı girişi sorunu?

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhabalar,

Ben phpbb 2.0.22'den 3.0.x RC5' e geçmek istiyorum. Dönüştürmeleri de tamamladım yanlız bir sorun var. Kullanıcılar giriş yapamıyor siteye. Ne yapabilirim?

Anladığım kadarıyla phpBB2 Şifreleme sistemiyle phpBB3 Şifreleme sistemleri birbirinden farklı. Bunu çevirebileceğimiz bir dönüştürücü (converter) yok mu acaba?

Kendi şifremi phpMyadmin'den çevirmeyi başardım ben giriş yapabiliyorum ama diğer üyelerimiz için bunu tek tek yapmam olanaksız. :cry:

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpBB2'den phpBB3'e geçişteki Kullanıcı girişi sorunu?

Mesaj gönderen mc_kelleci »

dönüşüm önce rc1 e yap sonrada rc2 ye güncelle.ondan sonra sanırım rc7 e direk güncelleme yapılabiliyordu.ben birçok siteyi phpbb2 den, rc1e sorunsuz dönüştürdüm.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)

“3.0.x Dönüştürücüler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir