Onerinizi bekliyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kaanbaladin
Kayıtlı Kullanıcı

Onerinizi bekliyorum

Mesaj gönderen Kaanbaladin »

PHPBB3 RC7 ile tanistim. Simdilik baska bir sitede test ediyorum. yalniz benim olusturmak istedigim forum sitesi icin buyuklerimden 1-2 tavsiyeye ihtiyacim var.Oncelikle sormak istedigim su,
Ben bu forumu herkese acmak istemiyorum, sadeve foruma uye olanlar yazismalari ve tum postlari gorup okuyabilsin.Kullanici adi ve sifresi olmayan bir kisi sadece duz giris sayfasini gorsun ve kesinlikle yayinlanan postlara zaten cevap veremiyor ama hic okuyamasinda.

Nasil yapacagim bunu? yada phpbb3 bunun icin musaitmi.
Simdilik bu.

Tsk
Kaan
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Onerinizi bekliyorum

Mesaj gönderen Dn_35 »

söylediklerinin hepsini kullanıcı izinlerinden ayarlayabiliyorsun.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kaanbaladin
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Kaanbaladin »

Dn_35 yazdı:söylediklerinin hepsini kullanıcı izinlerinden ayarlayabiliyorsun.

sayın admin bey,
o kadar çok araştırıp kurcalamama rağmen bu soruya cevap olacak hareketi yapamadım. Eğer ben atladıysam özür dilerim.

Belki kısaca tekrardan bahsetmek gerekirse, ben forumumda register yapmamış hiç kimsenin , özellikle başlıkların (toppics) içine girip oradaki yazışmaları görmesini istemiyorum.Bu guests sadece register yapıp, login yaptıktan sonra başlıkları görsün.

Bu ayarı phpbb3' rc7de nasıl yaparım lütfen sonuç odaklı yardım.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

dn_35in suçu yok çünkü izin sistemi çok ayrıntılı o yüzden anlatması biraz uzun. ilk forumu kurduğunda bulunan kategori ve forumu silmemen işini baya kolaylaştırır.
ilk önce o forumun izinlerini yönetim paneli izinler sekmesinden forum izinleri kısmına gel oradan izinlerini ayarlamak istediğin forumu seç ardından grupları yönet kısmından kayıtlı kullanıcıları seç ve onu istediğin gibi ayarla, misafirlerin hiçbişey görmesini istemiyorsan onların izinlerini erişim yok olarak ayarla. yada gelişmiş izinler sekmesinden ne yapmalarını istiyortsan ona göre ayarla. sonra her yeni açacağın forumda izinleri kopyala sekmesine bu forumu ayarlarsan gereken izinleri tüm forumlara vermiş olursun. umarım anlatabilmişimdir.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir