son surum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

son surum

Mesaj gönderen hhd »

selam
arkadaslar ben phpBB3 RC5 surumunu kullanıyodum dun baska bi hosta final surumu kurdum ve rc5 den aldıgım yedeg iyukledım bazı hatalar oldu giriste filan acaba o sekılde olmazmı ben rc5 den yukseltme mi yapmam gerekli
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: son surum

Mesaj gönderen mc_kelleci »

final sürüme güncelleme sadece rc7 ve rc8 den yapılabiliyor sanırım.
bi yolunu bularak rc5 den rc7 ye güncelleme paketini indirin ve install klasörü içindeki database_update.php dosyasını çalıştırın.

sonrada rc7 den gold sürüme güncelleme paketini indirin ve aynı şekilde install klasörü içerisindeki database_update.php dosyasını çalıştırın.

nasıl çalıştaracagınızı bilmiyorsanız aşağıdaki şekilde çalıştırıyorsunuz.
http://www.siteadresiniz.com/install/da ... update.php
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Eğer mod kullanmıyorsan basit ve hızlı bir şekilde rc5-gold güncellemesi için gold sürümü indirip sunucudaki (önce config.php dosyasının yedeğini alıp) tüm dosyaların üzerine son-gold sürüm dosyalarını atmaktır.
Daha sonra da phpbb3/install/database_update.php çalıştırılıp veritabanı güncellenecek.. config.php yerine konacak ve install dizini silinecek..
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hhd »

tesekurler arkadaslar ben guncelleme dosyasını indirdim icinde direk rc5 den 3.0.0 a gecemk dosyası vardı onu sunucuya atıım install ve doc klasoruyle birlikte daha sonra phpbb3/install/database_update.php calsıtırdım surum guncellendigini admin panelden gordum fakat sonra admin panele giremedim uye kayıt olamamaya basladı hata veriyodu bende tekrar rc5 kurup aldıgım yedegi attim oyle kaldi nerede hata yapmıs olabilirim
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

3.0 ın dosyalarını attınmı sürücüne?..
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

hhd rc5 için kullandığın özel bir sitil varsa, rc6/7/8/gold sürüm için güncel olmayabilir. Gold sürüm dosyalarını sunucuya atmadan önce prosilver seçip güncellemeyi dene.. Sonrasında zulayı-cache temizliği yapmak da gerekebilir deniyor..
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hhd »

baska bi hosta rc5 yukleyip yedegimi yukleyip yine yukseltmek istedim ayni hata admin panelde girmek istedigimde sifreniz girmelisn diyor hata veriyo sifre girsemde sub silver2 kullanıorum once rc7 e yukseltim sorun olmadi ama 3.0.0 a yukseltince bu hatayı alıyorum
yukseltmeyi mi yanlıs yapıyorum acaba rc5 den direk 3.0.0 dosyalarını hosta atıyorum doccs ve install klasorunude atıyorum daha sonra database_update.php calıstırıyorum baska dosya calıstırmam gereklimi cachayi de temizliyorum ama olmuyor acaba ajax chat kurulu forumda ondan oolabilirmi
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Denemedim ama phpbb.com sayfasından anladığım kadarıyla, RC5 sürümünden Gold sürüme direk yükseltme yok, öncelikle RC7 yükseltip oradan gold sürüme yükseltme yapmak gerekiyor.

:arrow: http://www.phpbb.com/downloads/olympus.php
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hhd »

tesekurler
ordan phpBB-3.0.RC7_to_3.0.0.zip indirdim icinde sadece 2 klasor var docs ve install

ben ordan Changed Files Only ] phpBB-3.0.0-files.zip indirdim onun icinde
phpBB-3.0.RC4_to_3.0.0.zip
phpBB-3.0.RC5_to_3.0.0.zip
phpBB-3.0.RC6_to_3.0.0.zip
phpBB-3.0.RC7_to_3.0.0.zip vardi ve icindekı klasorler farklı ydı adm download includes filan
ben simdi sadece docs ve install klasoru olan dosyayı atıp ordan database_update.php calıstırdıktan sonra baska hangi dosyaları gondermem gerek
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hhd »

slm arkadaslar
database_update.php ben uptade icin bunu calsıtırıyodum biraz once denememnde /install/index.php den uptade yapmaya calsıtım bi kac adimdan sonra bazı dosyaları ındrmemi soyledi update_3[1].0.RC5_to_3.0.RC7 bunları sonra tekrar hosta mı atacam birde dogru yulkseltme seklı ındex.php den mı calıstırmak
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

şimdi güncelleştirmenin 2 içeriği var.birincisi veritabanının güncellenmesi ikincisi dosyaların güncellenmesi.

siz 3.0 ın yani gold sürümün dosyalarını sunucunuzdaki dosyalarla değiştirdiğinizde(config.php ve images klasörü hariç) dosyaları otomatik güncelleştirmiş oluyorsunuz.büyük ihtimalle siz bunu yapmadınız halbuki yukarda önce bunu yapın diye söylemiş olmam lazım
ondan sonra database_update.php dosyası çalıştırılır ve database de güncellenmiş olur. yada install/index.php dosyası çalıştırılır. kademeler var veritabanı güncelleştirmesi felan yapılır sonra dosya güncelleştirmesine gelince değişecek dosya yok der geçer.
yani önemli olan önce 3.0 ın dosyalarını göndermek sonrada databasei güncellemek.databasei nasıl güncellemek istediğin sana kalmış
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hhd »

tesekurler arkadasim o sekılde de tum dosyaları sunucuya gonderip denedim yine ayni ilk basta hersey normal gibi gozukuyor fakat sonra ne admin panele girebiliyorum nede yenı uye kayıt olabiliyo hata veriyo rc5 den rc 7 dede aynı hatayı verdi
hhd
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hhd »

ilk basta siteyi kurarken table_prefix = 'phpbb3_ olarak kurmustum acaba bunu bi etkisi olurmu
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir