Genel sorular

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
dishackfak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Genel sorular

Mesaj gönderen dishackfak »

Öncelikle ilk defa forum yapmayak gibi bir işe giriştim ve yeni bir kullanıcı için önemli püf noktaları veya uyarılarınızı yazarsanız çok sevinirim...

-Sitede her tıkta logout yapma gibi bir sorun çıktı sonra kendiliğinden düzeldi, bunun nedeni nedir, paralı forum siteleri var mı ? Avantajları nelerdir...

- Forumup veya iphorum sitelerinden hazırlanan forumlar çok sık problem çıkarırlar mı?

Teşekkürler...
En son dishackfak tarafından 14.05.2006, 20:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sonsuza kadar özgürlük
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

arkadaşım forumup sitesinden ben forum aldım arada bi sorun çıkartıo doru ama kullanışlı bi site ftp desteği ve veri tabanını yedekleme özellikleri de olsa süper olur ama o zaman ücretsiz forum olmaz iphorumu bilmiorum kullanan bi arkadaşım varsa söler bir de paralı forum yoktur paralı hosting vardır sen hosting yani alan alırsın ve içine phpbb kurulumu yaparak forum haline getirirsin ftp desteği ve veri tabanını yedekleme özellikleri oluo yani süper bişi avantajları bu çok uyguna hosting yani alan veren yerler var googlede araştırırsan seneliği uygun olan bir sürü host şirketi bulabilirsin phpbb patchlerini ise formumuza yeni bir başlık açarak ve ya araştırarak bilgi edinebilirsiniz.

BİRDE BU KADAR KONUYU TEK BAŞLIK ALTINDA TOPLAMAMALISIN MODLARDAN UYARI ALABİLİRSİN
dishackfak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dishackfak »

teşekkürler. bu ilk mesajımdı, foruma yeni girdim, kuralları okumadım şimdi okuyacağım...
sonsuza kadar özgürlük
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir