Merhaba Arkadaşlar.
Benim şöyle bir sorunum var forumun yönetim paneline girince stiller > şablonlar > subsilver2 > Düzenle Bölümüne girdiğimizde overal_header dosyası çıkmıyor. Aynı şekilde prosilver temasında çıkıyor. Bunlar sadece yönetim panelinde böyle. ftp ye bağlanıp baktığımda herşey normal yerinde duruyor. Ve şöyle birşey var ben subsilver temasını kullnıyorum forumun overal header dosyasına ulaşmalıyımki forumun üstüne menü koyabileyim. phpbbturkey'in Önceki kullandığı temadaki gibi bir menü koymayı düşünüyorum ama nasıl koyabilirim. Ve birşeydaha eklemem gerekli yani meta tags keywords dediğimiz aramayı etkileyecek kelimeleri ekleyeceğim ama overalheader a ulaşamıyorum. Ftpmde var oradan ekliyorum yapıyorum ama forumda gözükmüyor bunun panelde overal header dosyasının olmamasıyla bir ilgisi varmı. Bu arada sadece overal dosyaları yok ve subsilver temasında yok. Prosilverda eklediklerim çıkıyor herşey normal. subsilverda olmayanlar overal header ve overal footer.. Bunları nasıl bulucam ben..
Saygılarımla...
Overal_Header Gözükmüyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Overal_Header Gözükmüyor
Yeni bir güne gülümse !
Re: Overal_Header Gözükmüyor
Şimdi...
2 isteğine de bir karşılık olarak eklenti olarak eklediğim dosyayı indirip bir kur..
Dosya şuan benim üzerinde çalıştığım bir sitil dosyasıdır. Lütfen başka birisi indirip kurmasın şu aşamada .
Daha tam bitirmedim
Neyse sitili kurduktan sonra aynı işlemleri bunun üzerinde bir dene , bakalım overall_header dosyasını yönetim panelinden görebilecek misin?
Eğer bu sitilde de açılmazsa tekrar bi düşünelim sorun nerede olabilir diye..
Açılırsa Subsilver2 temasını tamamen kaldırıp tekrar yüklemen sornu çözebillir..
Ayrıca bu temayı göndermenin bir sebebide yukarıda istediğin menülerin temada mevcut olması .
Diğer bir sebepte benim de bir Güvercin Sever olmam...
Kolay gelsin
2 isteğine de bir karşılık olarak eklenti olarak eklediğim dosyayı indirip bir kur..
Dosya şuan benim üzerinde çalıştığım bir sitil dosyasıdır. Lütfen başka birisi indirip kurmasın şu aşamada .
Daha tam bitirmedim
Neyse sitili kurduktan sonra aynı işlemleri bunun üzerinde bir dene , bakalım overall_header dosyasını yönetim panelinden görebilecek misin?
Eğer bu sitilde de açılmazsa tekrar bi düşünelim sorun nerede olabilir diye..
Açılırsa Subsilver2 temasını tamamen kaldırıp tekrar yüklemen sornu çözebillir..
Ayrıca bu temayı göndermenin bir sebebide yukarıda istediğin menülerin temada mevcut olması .
Diğer bir sebepte benim de bir Güvercin Sever olmam...

Kolay gelsin
- Dosya ekleri
-
- TechMania.rar
- Genel Kullanım İçin Değildir..
- (353.3 KiB) 106 kere indirildi
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
subsilver2 temasını kaldırıp tekrar kurdum sorun yine aynı prosilver temasında herşey normal tıkır tıkır çalışıyor. Prosilver temasına yaptığım yazdığım html kodlarının hepsi çıkıyor. Ama subsilverda yok. Zaten yönetim paneli stiller şablonlar a girdiğimde overal footer ve overal header yok. ama ftp de var. subsilveri yeniden kurdum ama yine aynı. ftpde yaptığım değişiklik forumda gözükmüyor bu sadece subsilver temasında değil prosilverdada aynı. Senin ekte verdiğin dosya ne tam olarak.
Yeni bir güne gülümse !
Ekteki Temayı Kurdum Güzel bir tema tamam bunda herşey normal ama bununda tek bir sorunu var oda admin panelde kategori açarken yazdığımız kategori açıklamalarının ana sayfada gözükmesi buda dolayısıyla forumun düzenini bozuyor.Bunu değiştirebilirmisin. Birde vbulttein iconları koymuşsun işin gerçeği phpbb daha iyi olurdu. Reklamda güzel ama senin.
Bu arada siten için üzüldüm valla kardeş allah verir belalarını benimde başıma gelmişti önceden. Her neyse bunları yapabilirsen sevinirim..

Yeni bir güne gülümse !
Bu temada herşey normalse sorun yok demektir 
Şimdi sorunlarına tekrar deyinelim:
1-)Yönetim Panelde stiller > şablonlar > subsilver2 > Düzenle bölümünde
o verall_header.html ve overall_footer.html dosyaları gözükmüyor.Ama Subsilver2 üzerine kurulmuş başka bir sitilde gözüküyor...
Cevap : Ne desem boş
2-) ftpde yaptığım değişiklik forumda gözükmüyor bu sadece subsilver temasında değil prosilverdada aynı.
Cevap: \cache klösürünün içini tema dosyalarında yaptığımız her değişiklikten sonra temizlememiz gerekiyor. Bunun iki yolu var:
a) Yönetim Palelinden Genel Sekmesinde Zulaları Temizle yaparak
b) FTP'deb bağlanıp cache klasörünü açıyoruz index.htm hariç bütün dosyaları siliyoruz.. ( .htaccess gözüküyorsa oda silinmeyecek )
---------------------------------------------------------------------------
TeachMania teması hakkındaki yorumlar içinde teşekkür ederim. Dediklerinizi uygularım. Zaten dediğim gibi daha bitmedi. Bitirince yayınlarım burada . Aslında hemende yayınlayabiirim ama şuan başka bir tema yapmakla meşgulüm o bitsin ikisini birden yayınlayacağım inşallah. Yeni çalıştığım tema VBulletin teması
İstersen onuda bi göndereyim bi dene eksiklerini falan söylersin

Şimdi sorunlarına tekrar deyinelim:
1-)Yönetim Panelde stiller > şablonlar > subsilver2 > Düzenle bölümünde
o verall_header.html ve overall_footer.html dosyaları gözükmüyor.Ama Subsilver2 üzerine kurulmuş başka bir sitilde gözüküyor...
Cevap : Ne desem boş

2-) ftpde yaptığım değişiklik forumda gözükmüyor bu sadece subsilver temasında değil prosilverdada aynı.
Cevap: \cache klösürünün içini tema dosyalarında yaptığımız her değişiklikten sonra temizlememiz gerekiyor. Bunun iki yolu var:
a) Yönetim Palelinden Genel Sekmesinde Zulaları Temizle yaparak
b) FTP'deb bağlanıp cache klasörünü açıyoruz index.htm hariç bütün dosyaları siliyoruz.. ( .htaccess gözüküyorsa oda silinmeyecek )
---------------------------------------------------------------------------
TeachMania teması hakkındaki yorumlar içinde teşekkür ederim. Dediklerinizi uygularım. Zaten dediğim gibi daha bitmedi. Bitirince yayınlarım burada . Aslında hemende yayınlayabiirim ama şuan başka bir tema yapmakla meşgulüm o bitsin ikisini birden yayınlayacağım inşallah. Yeni çalıştığım tema VBulletin teması

İstersen onuda bi göndereyim bi dene eksiklerini falan söylersin

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
Valla Ne desem boş
.. Her neyse zulaları temizlemede hata alıyorum. Forumun yedeğinide alamıyorum alsam sıfırdan yeniden kurucam.. Temayı yollarsan sevinirim. Ama üstteki menüler bu sitenin önceki menüleri gibi olsa daha güzel olurdu. Ama yinede sağol. Dediğim gibi birde kategori açıklamaları forumda çıkıyor bunlar çıkması forumun görüntüsünü bozuyor diğer her yeri güzel ve normal birde vbulletin tarzı ikonlar kullanmışsın biraz garip kaçmış bana göre..
Şimdiden Sağolasın..

Şimdiden Sağolasın..
Yeni bir güne gülümse !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir