e-mail adreslerini toplamak
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
e-mail adreslerini toplamak
foruma üye olanların e-mail adreslerinin toplandığı yeri nerden bulabilirim. Topu e-mail gönderebilmemin başka bir yolu varmı forumun verdiği toplu email gönderme desteği çok yetersiz sadece düz yazıya izin veriyor 

Re: e-mail adreslerini toplamak
phpBB3 varsayılan sürümünde böyle bir özellik yok. Fakat bu tarz MOD'lar zamanla yapılacaktır. Çoğu MOD yapımcıları phpBB3'ün final sürümünü beklemekteler. Final sürümü çıktığında daha geniş modifikasyonlar olacaktır.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- Dedekorkut07
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: e-mail adreslerini toplamak
aşağıdaki kodu root a php olarak atın ve çağırın forumdaki kullanıcı mailleri store klasörüne email.txt olarak kaydedilecektir.
Kod: Tümünü seç
<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_display.' . $phpEx);
// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup('viewforum');
$sql = " SELECT `user_email` FROM " . USERS_TABLE . "";
$result = $db->sql_query($sql);
$file = "./store/email.txt";
if(!file_exists($file))
{
touch($file);
}
$method = 0;
while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
{
if(!Empty($row['user_email']))
{
$email = $row['user_email']."\n";
if($method == 0)
{
$open = fopen($file, 'w') or die('can not open file');
fwrite($open, $email) or die('can not write to file');
fclose($open);
}
else
{