phpBB3 sürümü: phpbb3 son sürüm
Panonun tam adresi:http://hapsey.byethost13.com
Dil paketini indirdiğiniz adres:http://phpbbturkey.com
Eklentiler / Temalar:Default
İşletim sistemi, php ve mysql sürümünüz:Bilmiyorum
Sorun çıkan sayfa URL adresi:http://hapsey.byethost13.com
Soru/hata tanımlamaları:
kurulum yaparken
Veri tabanı ayarları bölümünde;
Veritabanı bağlantısı sağlanamadı, hata mesajını inceleyiniz.
Access denied for user 'xxxx'@'localhost' (using password: YES) diye bi hata veriyo bi türlü geçemedim
Soru/hatadan önce ne değişiklik yaptınız: Kurulum olduğu için değişiklik yapmadım.
Soru/hatayı gidermek için hangi yollara başvurdunuz, neler yaptınız: Araştırdım birsürü ama tam bi bilgi alamadım.
Kurulumu yapamıyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Kurulumu yapamıyorum
Veritabanı sunucusu DSN adı = localhost veya IP/DNS adresi olur
Sunucu port numarası = (boşda bırakılabilir)
Veritabanı adı =
Veritabanı kullanıcı adı =
Veritavabanı Kullanıcı şifresi=
Bilgilerinde yanlış var, eksik yanlış bilgileri tekrar kontrol et..
Sunucu port numarası = (boşda bırakılabilir)
Veritabanı adı =
Veritabanı kullanıcı adı =
Veritavabanı Kullanıcı şifresi=
Bilgilerinde yanlış var, eksik yanlış bilgileri tekrar kontrol et..
bilgiler doğru sanırım ama veri tabanımdan kaynaklanıyo olabilirmi
kullanıcı adı ve şifresinde yes yazıyor
veri tabanında mı var anlıyamadım veri taban adımda doğru
ama veri tabanını ben kendim yaptım host tan veri tabanı oluştur dedim oluşturve ve bana bi ad verdi o adı yazıyorum veri tabanı adı kısmına
veri tabanında mı var anlıyamadım veri taban adımda doğru
ama veri tabanını ben kendim yaptım host tan veri tabanı oluştur dedim oluşturve ve bana bi ad verdi o adı yazıyorum veri tabanı adı kısmına
Yeni bir güne gülümse !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir