merhaba bu forumdaki başlığı nasıl değiştirebiliriz yardım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
erkansaritas
Kayıtlı Kullanıcı

merhaba bu forumdaki başlığı nasıl değiştirebiliriz yardım

Mesaj gönderen erkansaritas »

merhaba bu resimdeki kırmızı cizgiyle yuvarlak içine aldığım forum ana başlıklaırnı nasıl değişdireceğiz ??? lütfen yarıdm

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: merhaba bu forumdaki başlığı nasıl değiştirebiliriz yardım

Mesaj gönderen basoglanh »

Forum yönetim paneline gir>genel sekmesinin altından>forumları yönete tıkla. Gelen yerden değiştirmek istediğin yazının yanındaki yeşil işarete tıklayacaksın aşağıda gösterdim resimde...Kırmızı dairenin içindeki bölüme tıkla gelen yerden forum adı yazan yanındaki yeri değiştirmen gerekli..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yeni bir güne gülümse !
erkansaritas
Kayıtlı Kullanıcı

değerli arkadaşım ben o bende biliyorum ama ben o yeni başlayanları değil üstündeki phpbb yazan yeri forum ana adını değiştireceğim bir şey daha sormak istoıyurm orada resimde phpbb turkiye ve phpbb 2,0,xx diye iki adet ayro menu açılmış bunu nasıl yapabilirim :( lütfen acilinden
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:D sevgili arkadaşım bende anladım demek istediğinide zaten oradan yapıyorsun yani..

yeni kategori açmak istiyorsan forumları yönete gir en altta yeni forum oluştur var orayı tıkla gelen yere kategori ismini falan yazarsın. gerekli seçenekleri seçer tamamlarsın.

Başka yerden ne kategori nede forum açılmıyor..

senin iki tane phpbb turkiye ve phpbb 2,0,xx dediklerin zaten kategoridir. Yani bak resimde kırmızı çizgiler içinde belirttiklern kategori kategorinin altındakilerde forumdur..
Yeni bir güne gülümse !
erkansaritas
Kayıtlı Kullanıcı

msn ye eklermisnizn prenslerprensi_2@hotmail.com
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ekledim ve sildim allah allah bi cevap yazarsın :evil: :evil:
Yeni bir güne gülümse !
akrostis
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen akrostis »

Selam

Arkadaş galiba benim bugün yaşadığım sorunu yaşıyor. Normalde yeni forumu açtığınızda standard olarak FORUM yazısı başlık olarak geliyor. Bende değiştiremiyordum. Fakat bunun için önce kendi başlığınızı oluşturmanız gerekiyor. Forumları yönetten yeni forum oluştur diyorsun ve gelen sayfada forum tipini kategori olarak değiştiriyorsun. Bu kategori altına gelmesini istediğin forumlarınıda tek tek içlerine girip ana forum bölümlerini değiştirip oluşturduğun kategoriyi seçtiğinde hepsi bu başlık altında toplanıyor.

bu arkdaşta detaylı olarak açıklamış.

viewtopic.php?f=20&t=11854#p65920
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadaşımızla msnde konuştum kendisi sadece forum izinlerini ayarlayamamış. Onun için ana sayfada görünmüyor açtığı forumlar veya kategoriler. Ama yönetim panelinde doğal olarak var.
Yeni bir güne gülümse !
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir