google reklamları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
google reklamları
çatlayacagım arkadaşlar google reklamlarını vblueddin stiline yerleştiremiyorum. nasıl yapacagım bunu?
Re: google reklamları
http://phpbbturkey.com/forums/viewtopic ... 20&t=12188
reklamla ilgili adresler var, göz atarsın..
Logoyu,
YKP/Sitil/Görüntü Setleri Düzenle/ Ana sayfa logosundan değiştirebilirsin
Bu şekilde logo veritabanına alınarak yeni seçtiğin gelir..
Yada,
phpbb3/styles/LLVB/imageset/site_logo.gif
logosu yerine aynı ad ve çözünürlüğe sahip bir logo kopyala
Farklı dosya adı ve çözünürlük için ise
phpbb3/styles/LLVB/imageset/imageset.cfg
dosyasını aç site_logo.gif logo dosyası adı ve yanındaki çözünürlük değerlerinde oynama yap..
reklamla ilgili adresler var, göz atarsın..
Logoyu,
YKP/Sitil/Görüntü Setleri Düzenle/ Ana sayfa logosundan değiştirebilirsin
Bu şekilde logo veritabanına alınarak yeni seçtiğin gelir..
Yada,
phpbb3/styles/LLVB/imageset/site_logo.gif
logosu yerine aynı ad ve çözünürlüğe sahip bir logo kopyala
Farklı dosya adı ve çözünürlük için ise
phpbb3/styles/LLVB/imageset/imageset.cfg
dosyasını aç site_logo.gif logo dosyası adı ve yanındaki çözünürlük değerlerinde oynama yap..
arkadaşlar logoyu çözdüm ama reklam kodunu çözemedim temayı komple yeniden yapmayı bile çözdüm hatta harika bi tema bile yaptım ama googleden aldığım reklam kodu ekleyince forumuj bütün ayarları bozuluyo anlayan bi arkadaş cevap yazarsa sevinirim
ykp/stiller/ şablonlar/kullandıgınız stil
düzenle diyorsunuz sonra evervalhotter diyorsunuz ve kodu yapıştırıyorsunuz bu işide çözdüm şimdide reklamları ortalayamıyorum varmı bilen
düzenle diyorsunuz sonra evervalhotter diyorsunuz ve kodu yapıştırıyorsunuz bu işide çözdüm şimdide reklamları ortalayamıyorum varmı bilen
Kardeş Buldugun Çözümü Yaptım İşe Yaradı Kodları Ortalaman İçin Bende Sana Yardımcı Olayım.
Kod: Tümünü seç
<center>GooLe Kodları Buraya Yaz Ortalanacaktır.</center>
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir