Yönetim Paneline Giremiyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
AGITO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yönetim Paneline Giremiyorum

Mesaj gönderen AGITO »

Selam arkadaslar !

phpBB 3.0 son sürümü yeni kurdum ve hersey yolunda calisti siteme admin olarak giriyorum ve Yönetim Kontrol Panelide görünüyor ama Yönetim Kontrol Paneline girmek istedigimde giremiyorum.
$u yazilar yaziliyor :

Yönetim Kontrol Paneline basariyla girdiniz ve yöneltiliyorsunuz felan ama girmiyor aksina yine sifre isteyen kutucuk cikiyor.

yardimlariniza ihtiyacim var dostlar , hepinize simdiden sonsuz tesekkürler...
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Yönetim Paneline Giremiyorum

Mesaj gönderen bplr »

Daha önce yönetim panelin girebiliyor muydun?
Yakın zamanda prosilver ve subsilver2 dışında bir sitil yükledin mi foruma?
AGITO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AGITO »

bplr yazdı:Daha önce yönetim panelin girebiliyor muydun?
Yakın zamanda prosilver ve subsilver2 dışında bir sitil yükledin mi foruma?
hayir arkadasim daha ilk kurdum ilk gün daha ve son sürüm burdan indirdigim sürüm
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

tema dosyalarını saf phpbb3 temalarıyla değiştir sorunun düzelir inş...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
GoKoLoG
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen GoKoLoG »

Arkadaşım Sen Belki Başka Bİ Yerde Kayıtlı Olarak Bırakıp Çıkmışsın o Yüzden Kaynaklanıyor 2.0.x Önce Yükle Sonra Ardından 3.0.x Yükle Sorun Çözülecektir veya FTP deki Herşeyi Sil Tekrar Yükle
AGITO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AGITO »

arkadaslar cavaplariniz icin tesekkürler

Ben phpBB 3.0 ilk defa kurdum ve hersey yolunda ve tami tamina install oluyor
Siteye admin olarakta giriyorum ve allta admin yönetim panelide var ordan yönetim paneline girmek istedigimde sifreyi yazip bekliyorum karsima giris yaptiniz ve yöneltiliyorsunuz gibi bir yazi ciktiktan sonra yine sifreyi verecek kutucuk aciliyor tekrar sifreyi yaziyorum tekrar ayni sey cikiyor karsima . :-(
5 defa FTP dosyalarini sildim tekrar denedim ama nafile yine hersey ayni
Ben $uan Windows Vista Ultimate kullaniyorum belki ondan kaynaklanan birseydir anlamadim gitti ya :-(
En son AGITO tarafından 13.01.2008, 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Tarayıcı sorunu olabilir bi ihtimal,
aynı sorun firefox ile de oluyor mu diye denemeli..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir