slm arkadaşlar ya ben bu konularda acemi sayılırm ama acaip bi sorunum war ben db yi yedekliemıorm olmuo bi türlü admin panelinden yedekle dıorum bana böle bi yazı gelıo
This feature has been disabled due to security reasons, please contact the administrator if you want a backup of your forums ne yapmam gerekıo lütfen yardım edin
arkadaşlar ben vertabanını yedekliemıorm olmuo bi yardm edin
Arkadaşlar burası PLUS FORUM ların yardım alanı. Ama sizin forumlarınız ise ücretsiz forumlar. Bu bir hata değildir : "This feature has been disabled due to security reasons, please contact the administrator ". Bu şu anlama geliyor sizin forumlarınız ücretsiz ve aldığınız yerde bilerekten bu özelliği kaldırmış sizn date basenizi almanızı istemiyorlar çünki.
Ayrıca hiç bir şekilde de veri tabanınızı alamazsınız, yannız bir defasında para karşılığında size veri tabanınızı verdikleri gibi bişey duymuştum bence buna deymez bile boşverin gidin kendinize veri tabanınızı indirebileceğiniz bir yerden forum açın.
Ayrıca hiç bir şekilde de veri tabanınızı alamazsınız, yannız bir defasında para karşılığında size veri tabanınızı verdikleri gibi bişey duymuştum bence buna deymez bile boşverin gidin kendinize veri tabanınızı indirebileceğiniz bir yerden forum açın.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
İlgili foruma taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir